Ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ILYRevenge tarafından 18 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ILYRevenge

ILYRevenge User

8 lf-3,7bo2, elit hızlar tam,3arge, 8 iris,vegayım.Sizce ne yapmam lazım, nerde kasılmam lazım? Lf-3 leri fullemek istiyorum fakat krediyle mi uriyle mi alsam bilemedim,konu açayım bari dedim :)

2. Merhaba ,

6 gün kasarak , skylab'tan Promerium yollayıp satarak ve imha ettiğiniz npc çöplerini toplayıp satarak kredi kasabilirsiniz. Son gün yani 7. ise açık arttırmadan LF-3 , B0-2 v.b. eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.

Diyelim ki günde 3-4 milyon kredi kasıyorsunuz o zaman 6 x 3 ( 4 )= 19 yada 24 milyon kredi yapar. Eğer daha yüksek kredi kasarsanız miktar artar. Biriken uridium ile arge , ek hangar , uçuş düzeni v.b. şeyler için kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

global avrupa 3 te misin

4. ILYRevenge

ILYRevenge User

Evet o serverdayım, test serverından tanışıyoruz zaten sanırım :) Bu arada modum tavsiye için sağolun , 8 irisi o şekilde kastım zaten :)

2.Sayfaya düşmüş,güncel :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Temmuz 2015
  5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda kurallar gereği alt alta yazmanız uygun değildir.

Keyifli Forumlar.

6. ILYRevenge

ILYRevenge User

Güncellemiceksem konu aşağıya düştükçe yeni konu açarım o zaman istediğim cevabı alana kadar. Tamam mıdır?

7. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Konu içerisinde yorumlarınızın alt alta olmaması gerekmete. Yeni konu açmanızı gerektiren bir durum değil. Yanlış anladınız sanırım.

Keyifli forumlar.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Yeni konu açmanıza gerek,konunuza fikir yazmak isteyen üyelerimiz zaten yazacaktır.

LF 3 lerinizi urıdum ile değilde kredi ile tamamlarsanız daha iyi olur.Urıdıum ileride geliştirmelerde işe yarıyacaktır.

Keyifli Forumlar.

9. ILYRevenge

ILYRevenge User

Peki nerelerde kredi veya uri kasmalıyım?

10. Merhaba ,

Eğer genel olarak tek oynuyorsanız bu ekipmanlara göre x-3 ve x-4 haritasında kasabilir yada görev yapabilirsiniz. Eğer bir kaç arkadaş yada klan varsa onlarla birlikte x-6 ve x-7 haritalarında kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.