ne yapmalıyım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by KatilLaz53, Jul 20, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KatilLaz53

KatilLaz53 User

Arkadaşlar 15 lf3 full hız ım 7 tane flax ım var 7 lf 3 ü flaxlara koydum 2 tane bo2 var goli kullanıyorum leonov alsam x4 x3 haritasında kasılsam nasıl olur acaba

2. Anarcyh

Anarcyh User

lenow alma çok az vurursun ben 8 iris golim var 31 lf3 31bo2 var 4,5 k atıyom lenowla

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

X3-X4 haritalarında kasılmanız çok iyi olur ayrıca leonov gemisi alırsanız,eski haritalarda vuruş gücü diğer gemilere göre 2 katıdır,daha hızlı kasılabilimenize yardımcı olur diye düşünüyorum.

İyi Forumlar.

4. joqer73

joqer73 User

senin çarın için en iyi gemi leonow lf3 leri ve irisleri fulledikten sonra goliath alabilirsin o zamana kadar leo dan şaşma

5. senberk99

senberk99 User

Katlayıcınız varsa pvp haritalarında kutu toplamanızı öneririm.Yoksa leonov alıp X-3,X-4 te kasılın.

Thread Status:
Not open for further replies.