Destek Ne yapmalıyım ?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by __E_F_L_A_T_U_N__, Aug 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Arkadaşlar önce gemimin özelliklerini yazarak başlamak istiyorum
    3 Hangar Vengeance-Aegis-Spearhead. Elimde Goliath var kenarda duruyor :)
    Full LF3 Full BO2 Full G3N-7900
    3 LF4
    19 Arge bağlayıcı ışın 2 ye göre dizili (kutu toplamak için)
    Kalp-Güve-Elmas uçuş düzeni
    8 Iris 1 Havoc

Gelen enerjileri zeta kapısına basıyorum. Uridiumlar ile ne yapmamı önerirsiniz. Onları da kapıya mı basmalıyım? Ben kutu toplamama yardımcı olması için Çark veya Halka uçuş düzeni almak istiyorum. Bildiğiniz gibi kutu için hız , saldırılara dayanmak için de kalkan önemli :)

Katlayıcı paket ve vip yok. Fakat seneye haziran ayında 3 aylık vip alacağım. Eğer kutuya devam edersem katlayıcı da alabilirim.

Her türlü fikre açığım . Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Last edited: Aug 3, 2015
  2. BonusRasta

BonusRasta User

Sürekli kutu toplayacaksan ar-ge ye devam etmelisin. Spearhead var zaten, saldırı olunca kaçabilirsin. Biraz mesafeyi açınca gemi kendi özelliği olan kamufleyi kullanırsın.

Pet için radar ve kurtarma protokolü alabilirsin iyi sonuç için

3. Ar-ge dizilimim şöyle
    Gemi Gövdesi 1 -2 Arge
    Depocu -2 Arge
    Kısmet 1 -2 Arge
    Gemi Gövdesi 2 -3 Arge
    Kalkan Sıklığı -5 Arge
    Bağlayıcı ışın 2 -5 Arge

Toplam - 19 arge

Şimdi Arge yapıp kalkan enerjisini 5/5 yapmam lazım. Kalkan değerim gerçekten az :)
    Argeye yardımcı olması için ve havoc için zeta kapısı yapıyorum.
    Şimdiye kadar üç zeta yaptım. Sadece birinci kapıdan (%100 ihtimalli olduğu için) havoc alabildim.
    Kurtarma protokolü bana çok zararlı bir işmiş gibi geliyor. 45.000 uridium u ona vereceğime Argeye harcamayı daha mantıklı buluyorum.
    3 tane seviye 3 radar protokolüm var. Benim gibi kutu toplayan bir arkadaşım 5 tane radar senin işini görür dedi.Ama benim içime pek yatmadı tabii . 8 level petim var yakıt cimrisi :D Maksimum 10 radar alıyor ben de onları fulleyeceğim. Çoğu görevim duruyor düşman bulucu şart :D

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Zeta kapısını yapmalısınız,kapıdan gelen ödüllerle;
    -Günlük dosyalarıyla arge basabilir geminizin Saldırı ve Savunma gücünü arttırabilirsiniz,
    -Dıroıtleriniz i.çin Havoc tasarımı çıkartma şansınız olur,
    -Ganimet anahtarlarıyle,x2 gününde Apis ,Zeus parçası ve LF4 çıkartmak için kutu açabilirsiniz.
    -Urıdıum,şp,Tp,kredi ve rütbe kasma şansınız olur .
    LF4 sayınızı arttırma yoluna gitmelisiniz kapı yaparak veya kutu açarak...
    İrislerinizi 16 seviyeye geliştirebilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Teşekkür ederim modum konu kilitlenebilir. Cevaplar yeterli.

6. pytan

pytan User

bu dizilimle kutulardan en fazla en az kaç alıyorsun .
    modum kilitleme az bekle :D

7. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Rica ederiz,Konu cevaplanmış olup kilitlenmesi uygundur.

iyi Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.