ne yapmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LuckyStrike tarafından 29 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar çarım 1lf4, full lf3 ve full bo2 ... 200 bin urim 450 milyon credim var ne yapmalıyım sizce benim düşüncem aegis uriyle almak crediyle elite tasarım ve kalp ucus duzeni ya da cerrah tasarım ve ucus duzeni ... sizce ne yapayım yardımcı olursanız sevinirim iyi oyunlar :)

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geminiz hakkında,Arge,Tasarım gibi özelliklerini yazarsanız,arkadaşlarımızın fikir vermeleri daha kolay olur.

Keyifli Forumlar.

3. gemim 8 iris full bo2 ve lf3 1 tane lf4 var tasarımlar açık arttırmada olan, 9 argeyim bide uçuş düzeni crediyle alınan tek var bu kadar

4. Yazarken kredi ile uridiumun yerini ters yazmışsın sanırım :D Bence de krediyle aegis al uridiumla 24 arge yap. Uçuş düzenini daha güçlü olduğunda satın alırsın. Veya uridiumla P.E.T + Kamikaze 3 + VIP alırsan çok işine yarar. Zaten 1-2 hafta sonra P.E.T ve onunla ilgili eşyalar indirime girecek, benim de durumum seninki gibi ben VIP çektim önümüzdeki hafta P.E.T + Kamikaze 3 alacağım inşallah.

5. pet var kamikaze 3 bide hammadde toplayıcı 3 var.. crediyle urinin yerini nasıl ters yazmısım :D normal 200 bin uridyum var 450 milyonda credi :D

6. O zaman bence 24 arge yap.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.