Ne yapmalıyım.!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-*-_SOYGUNCU_-*-_ tarafından 6 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaslar benım gemının ozellıklerını soleyım kısaca
    16 bo2
    20 lf3 2 lf4
    gemi aegis
    8 iris
    1 havoc
    17 arge
    15 level pet
    kami 3 , oto yagma 3 , hammedde toplayıcı 2 , gemi tamırı 3
    ucus duzenı hıc yok
    sizden istedigim
    hangı ucus duzenı almalıyım
    genelde kapı yapıp tallonlarda kasılan bırısıyım
    ıcımden guve gecıyor fakat cok ıse yarayıp yaramadıgını bılmıyorum
    sizce kalın sıktıktan sonramı ucus duzenı alayım yoksa ılk basta alayımmı ve elmas-guve-kalp hangısı kasılmada daha ıyıdır , baskınla pek ısım yok o yuzden tallon ve kapılarda ısıme yarıcak bı ucus duzenı soleyın . x1le 4.5 k falan vuruyor ortalama
    bo2 al demeyın onlara credı bıle vermıyorum kutu actıgımda cıkıyor arada onlarla fullerım zaten kalkanları
    bir de goliath tasarımımı alayım yoksa aegıs temı kalmalıyım cok kararsızım

2. Bo-2 ler zaten yeterli şuan.Lf-3 leri ihaleden alırsınız.Uçuş düzeni olarak baskında Güvve kasılmada Elmas iyidir fakat ilk olarak Kalp almanız önerimdir.Katlayıcı alıp pvpde kutu topalrsanız iyi uridium aksar+gglerle kapı açarsınız(zeta açın)

3. t
    takdir ettim sizi.hareketli forumlar.

4. trollcake1

trollcake1 User

Kapıda güve işe yarar . Zetaya yüklen derim ben . Elması o kadar yararlı bulmuyorum açıkçası ama güvede kristallon keserken hiç işine yaramaz bence kalp al

5. bence kasılmak için bi düzen arıyorsan yarasa almalısın, o da sadece bikaç günlüğüne çıkıyor(belki kurban bayramında çıkar), bunun dışında kasılmak için bence hiçbir düzen uygun değil çünkü elmas taksan canın çok az oluyor güve ile gelen bi baskın sonucu kesinlikle ölüyorsun kalp taksan hasarın azalıyor, en iyisi normal takılmak bence kasılırken eğer yarasa yoksa hiçbişey kullanma ama güve almanı tavsiye ederim çünkü kapıları bitirmeyi son derece hızlandırıyor ek olarak sadece zeta yap :)

6. Tesekkur ediyorum takdir ettiyseniz ne mutlu bana,dalga gectiyseniz de diyecek biseyim yok.

7. Modum çok özür diliyorum fakat size bu konu hakkında değilde başka birşey sormak istiyorum ben konu açma yerini bulamadım soru soramıyorum lütfen yardım edin :(

8. Merhaba,

Genel konular kısmına tıklayıp sağ üstte bulunan yeni konu aç butonuna tıklayabilirsiniz.

İyi Forumlar

9. !BeTeR!

!BeTeR! User

tallon kesiyorum demişsin kapıyla işin yok madem kalp uçuş düzeni al bide arkadaşlarım genelde katlayıcı alıyor ve petiyle beraber PvP de kutu topluyor hem uri kasarsın hemde gg lerin artar zaten basskınlada işin yok kalp alabilirsin gemi kalsın ama tavsiyem kapıya artık başlamaalısın zetaya yönel ....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.