Ne Yapmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Marifetname tarafından 5 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ben darkorbiti eski harita dönemlerinde oynamıştım ve şuan bayağı yenilenmiş çok daha iyi olmuş ve 1 haftadır tr5de oynuyorum şuan 18lf3 full hız 12bo2 4 iris bulunmakta bunları fulleyip daha sonra ne yapmalıyım oyun bayağı değişmiş yardımcı olursanız sevinirim.

2. Merhaba ,

Biraz daha toparladıktan sonra ek hangar alıp palladium toplayıp kapı yapabilirsiniz. Görevlerden zorlanmadan yapabileceklerinizi yapabilirsiniz. Arge durumunuzu bilmiyorum fakat az diye tahmin ediyorum. Zamanla arge yapabilirsiniz ve tavsiye olarak 24 arge ile kalın sıkmaya göre dağıtmanız iyi olacaktır.

İyi forumlar.

Marifetname bunu beğendi.
  3. Aknilox

Aknilox User

urinle kutu açsaydın yeni başlayanlar için en iyi şey kutu
    hem lf4 hem apis parçaları bo2 lf3 hız ne var ne yok veriyo
    sonra kutu toplayıp yada palladiumla zeta kappa falan diroit tasarımı o arada lf4 ler artar gibi
    arge de geliyo kutulardan ve zetadan
    en son da öğe geliştirme

4. arge 24 plladium nerde toplanıyor ?

5. Merhaba ,

Korsan haritalarından olan 5-3'te toplanıyor fakat enerjiye çevirme işlemini 5-2'deki orta kısımda takas yerinde yapabiliyorsunuz. Dolaşmamak için en az 2 hangarınız olması lazım. Birindeki ( size göre en uygun olan hangardaki gemi ) ile 5-3 haritasına gidip çıkış yapın. Daha sonra arka sayfadan Hangar değiştirip diğerine geçin. Onu da 5-2 haritasındaki orta kısıma götürüp bırakıp tekrar çıkış alın. Arka sayfadan palladium toplayacağınız hangar'ı aktif edip palladium toplayın. Takas yapacağınız zaman yine çıkış yapıp 5-2'deki hangarı aktif edin takas işlemini yapın.

İyi forumlar.

Marifetname bunu beğendi.
  6. Bilgilemdirmeleriniz için teşekkür ederim konuyu kitleyebilirsiniz hoscakalın.

7. Merhabalar;

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.