Ne Yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mαтαdor tarafından 6 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mαтαdor

Mαтαdor User

Arkadaşlar merhaba,

22 LF4
    10 Diroid(hepsi 16 seviye), 6 Havoc
    Kalp, güve, burgu, elmas, yengeç diroid tasarımları mevcut.

Derdimi anlatayım azıcık:
    İlk olarak çok şansız biriyim 41 zetadan 6 havoc aldım ve son 3 lf4 gününde 700 e yakın kutu açtım 3 lf4 alabildim.

Şimdi arkadaşlar ne yapmalıyım; kesin sonuç almak için olan lf4 leri mi geliştirsem yoksa kutu açmaya devam mı etsem ayrıca halka ve çark diroid düzenlerinin olmaması kendimde bir eksiklik hissettiriyor kullanan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Ve havoclarım da eksik.

Not: Vip+Paket(%30) indirimi mevcut ve 300k uri var.

2. Merhaba ,

Arge durumunuzu bilmiyorum fakat çok az değildir diye düşünüyorum. Eğer 21 yada 24 arge ile kalın sıkmaya göre dağıtmadıysanız arge'ye de yönelebilirsiniz. Yada uygun bir zamanda LF-4'lerinizi de geliştirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Mαтαdor

Mαтαdor User

32 arge modum. Dediğinize göre lf4 geliştirmeliyim o zaman. Başka arkadaşlardan da yorumlar bekliyorum.

4. DELISIUS

DELISIUS User

Oyun stratejin nedir bilmiyorum ama öncelikle havoclarını yılmadan tamamlamalısın.Zaten Zeta yapa yapa deneyim sahibi olmuşundur.Sandık açmayı bir süreliğine bırak sandık açmak hastalıktır.Zetadan gelecek anahtarlarla sandıkları Lf4 ve zeus gününde açmaya bak ...
    Urilerini boşa harcama ! İndirim zamanlarında ihtiyaçlarını karşıla.Geliştirmelerine ve argeye önem ver yaptığın harcamalar kalıcıdır, boşa gitmez! Şimdilik sana tavsiyem bu kadar zaten yeteri kadar vaktini alacaktır :)

iyi oyunlar,

5. Mαтαdor

Mαтαdor User

Teşekkür ederim mesaj için. Başka arkadaşlardan da yorum bekliyorum.

6. Merhabalar;

Urileri biriktirip dükkana gelen indirimlere göre harcama yapın bence örn. uçuş düzenlerini almak istiyorsanız 250bin uridium geminizde her zaman hazır bulunsun dükkana indirim geldiği zaman direk alabilesiniz.Geliştirmeleri indirim zamanına denk gelebiliyorsanız o zaman yapın %75 geliştirme indirmiyle çok daha karlı olursunuz biraz zaman alabilir ama tasarruf her zaman iyidir:).Arge sayınız güzel zamanla kapı yaptıkça günlük dosyalar ile argenizi arttırırsınız.

İyi forumlar.

7. Mαтαdor

Mαтαdor User

Güncel

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.