Ne Yapmalıyım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by osmanlı_tr, Dec 13, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba arkadaşlar gemi:leo,goli,vega 31 lf3 18 bo2 ful hız 8 iris 13arge(24luk kalın sıkmaya gore)ben su anda kazandıgım urileri argeye basıyorum bir an once arge tamamlamak icin bana tavsiyeleriniz nedir?

2. trollcake1

trollcake1 User

Urini zetaya bas , ama %25 indirim paketiyle birlikte basmanı öneririm . Tahmini olarak 105.000 uridiuma açarsın . Havoc-Korsan kutusu ganimet anahtarı-GÜNLÜK DOSYASI-Npc'lerle birlikte ortalama 50.000 uridium kazanırsın yani her şartta karlısın.

3. Tavsiye : Arge alma, zetaya basma , LF-4 günlerinde kutu aç

4. 13den 24e kadar 576.000 uri istiyor. Şimdiden argeye başlasan iyi olur :)

5. WolfWar

WolfWar User

Adam nasıl arge mi tamamlarım diyor kutudan çıkan 2-3 günlük dosyasının pek bir faydası olmaz.
    Dostum sen seri şekilde npc (özellikle tallon) keserek uri kasabilirsin ve bu urileri de argeye basabilirsin :) Birde arasıra günlük görevlerde günlük dosyası veren görevler oluyor onlarıda yaparak az da olsa katkı sağlamış olursun :)

6. Cevaplarınız icin tesekkür ederim Argeye devam edecem peki başka ne yapabilirim? Bu arada en hızlı uriyi cubikondamı kasarım yoksa tallondamı x1 beslemesiz 5-5.5k vuruyorum

Thread Status:
Not open for further replies.