Ne yapmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [_78_καƦαβüκlü_78_] tarafından 24 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GEMİMİN ÖZELLİKLERİ;
    30 LF3-1LF4
    19 BO2
    17 HIZ(10PUANLIK)
    8 IRIS
    14 ARGE
    11 LVL PET;
    1 ADET RADAR PROTOKOLÜ(3LVL)
    1 ADET KAMİKAZE(3LVL)
    1 ADET HAMMADE TOPLAYICI(3LVL)
    1 ADET OTO YAĞMA (3LVL)
    1 ADET DÜŞMAN BULUCU VE TİCARET MODÜLÜ(1LVL)
    90K URİ VAR HİÇBİR UÇUŞ DÜZENİM YOK HİÇBİR 250K URİLİK GEMİ TASARIMIM YOK
    BETA YAPMIŞTIM VE BİRKAÇ GÜN SONRA ALPHA KAPISINI YAPACAĞIM

ŞUAN GEMİDE NE EKSİK NE YAPMAM LAZIM VE 90K URİYİ UÇUŞ DÜZENİ ALARAK MI HARCIYIM
    EĞER ALIRSAMDA İLK OLARAK HANGİSİNİ ALMAM LAZIM ?
    BUGÜN LF4 GÜNÜ VE GANİMET ANAHTARINDA İNDİRİM VAR 92-93 TANE GANİMET ANAHTARI MI ALIYIM (TASARIM VEYA LF4 ÇIKAR DİYE)
    YOKSA BAŞKA AL DEDİĞİNİZ BİRŞEY VAR MI YADA HİÇ HARCAMIYIM MI ?

2. Merhaba ,

İlk olarak forumda tamamen büyük harf kullanmamaya dikkat edelim.

Şu an için bana kalırsa arge düşük ayrıca hangi dağılıma göre arge dağıtıyorsunuz bilmiyorum. İlla uçuş düzeni alıcam diyorsanız hangi amaç için düşünüyorsunuz ?

İyi forumlar.

3. 24 arge kalın sıkmaya göre dağıtıyorum ve daha çok kasılmak için uçuş düzeni almak istiyorum ve hiç uçuş düzenim yok
    ama biryandanda düşünüyorum acaba 92 tane anahtar alıp birkaçtane lf4 ve tasarım çıkartabilir miyim diye siz ne dersiniz ?

4. Merhaba ,

Bana kalırsa Zeta kapısına ağırlık verip gelen ödüllerdeki anahtar ve günlük dosyalarını biriktirebilirsiniz. Böylece günlük dosyaları ile arge maliyetini düşürebilirsiniz. Ayrıca zamanla biriken kutu anahtarlarını da ilerde açabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. şuan zeta kapısını felan açmadım beta yaptım ve ilerleyen günlerde alphayı yapacağım

6. Merhaba ,

İşte zamanla Zeta'ya yönelebilirsiniz çünkü ödülleri gayet iyidir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.