Ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MãTãÐØñ_ßℓã©к tarafından 26 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba arkadaşlar.Ben oyuna uzun bir süre ara vermişti şimdi tekrar başladım fakat oyunda nasıl bir yol izlemeliyim neleri almalıyım bu konuda kafam karışık sizden yardım almak istiyorum. gemi özellikleri
    goli 2 lf4(gerisi full lf3) kalkan ve hız full 8 iris 24 arge herhangi bir droit ve özellik veren gemi tasarımı yok
    Böyle bir gemiyle neler yapmalıyım arkadaşlar.

2. Merhaba ,

x-3 ve x-4 haritasında ne gelirse imha ederek kasabilirsiniz ayrıca görev yapabilirsiniz. x-6 ve x-7 haritalarında zorlanmadan imha edeceklerinizle kasabilirsiniz ve oralarda yapabileceğiniz görevleri alıp yapabilirsiniz. Bir kaç kişi x-6 haritasında Cubikon imha ederek kasabilirsiniz. Korsan hariası 5-2'de kasabilir alabiliyorsanız korsan haritası görevlerini alıp yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

temel ekipmanları tamamlamışsınız.bundan sonra iş şansa kalıyor.zeta,apis,LF4,zeus...v.b amaç olmalı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.