ne yapmalıyım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by THE_WİN1, May 28, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. THE_WİN1

THE_WİN1 User

full iris full lf3 10bo2 full elit hız pet var 3lwl gemi olarak aegis goliath leo vengance var bundan sonra ne yapmalıyım... kapılar alpha 14/30 beta 14 gamma 18 parca yapabildim

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Öncelikle zeta kapısı yaparak havoçlarınızı fulleyebilirsiniz.

Pet inizin levelini yükseltip 3 level kamikaze alabilirsiniz. Kamikaze yaratık kesemenize ve kapıları daha hızlı ve rahat yapmanızı sağlayacaktır.

Şimdilik bunlarla başlayabilirsiniz.

Tabi bu benim görüşümdür. Oyuna bakış açısına göre görüşler değişebilir. :)

İyi forumlar

3. THE_WİN1

THE_WİN1 User

modum iyide ben daha abg açamadım zeta parçasını hiç toplamadım ama pet tavsiyenizi yapicam

4. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Dediğim gibi benim görüşüm bu şekildedir.

Şuan benim gördüğüm çoğu oyuncu alpha - beta - gamma yerine öncelikle zeta yapıp havoçlarını fullüyor.

İyi forumlar

5. Öncelikle eksik olan kalkanlarını tamamlamalısın daha sonra modumuzun da dediği gibi petine kamikaze + vip alıp cubikon dönüp iyi hasılatlar alabilirsin.Kasılma aşamasında olduğun için aegis kullanmanı tavsiye ederim.

6. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Forum kuralları gereği mesajın tümünü renkli yazmak yasaktır lütfen tekrar etmeyiniz aksi halde ceza alabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.