Ne yapmalıyım ?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by {A}{D}{A}{L}{E}{T}, May 30, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba hesabımın özellikleri:
    Goli
    Aegis Elite
    Spearhead
    Ivır zıvır gemiler
    Full LF3
    Full Bo2 (2 tanesi 2. seviye)
    Full Hız
    8 İris 4 tanesi 4 seviye 4 tanesi 3
    1 Havoc
    1 LF4
    23 Arge
    Elmas tasarım
    P.E.T
    Kami3
    H.Toplama 3
    Kutu toplama 3
    2 adet radar3

Evet şimdi bu özelliklere sahip olan bir hesapta devamında yapılması gerekenler neler ?Uridium ve crediyi nereye harcayayım ? Argeyi zeta yaparak gelen dosyalarla 24 yapmayı düşünüyorum.Zaten hali hazırda 1 zeta açık.Zetalardan gelen uridium ile ne yapayım ?
    Credi ile goli tasarımı alayım diyorum ticaretten.Tavsiyelerinizi bekliyorum.İyi Forumlar...

NOT: PvP meraklısı bir oyuncu değilim ben daha çok uzaylı patlatmak için giriyorum oyuna.

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Gelişmekte olan gemiler için önerimiz Zeta Kapısıdır.

Zeta kapsından Arge dosyası fazlasıyla gelmektedir argeni artırmakta iyi olacaktır.

Gelen Korsan ganimet anahtarları ilede Sadece Zeus gününde arama yap.

Bu arada zetadan havoçlarını fülleyince Kappa kapısına dönersin onlarıda füllediğinde zati fül artı fül gemin olmuş olur.

Şunuda ekliyeyim Kazandığınız Urilerle de geliştirme yapınız.

Tabi bu bir öneridir. Yinede siz bilirsiniz ve arkadaşlarında fikirlerini alalım.

iyi forumlar.

Last edited: May 30, 2016
    {A}{D}{A}{L}{E}{T} likes this.
  3. Burguyu ne zaman alayım sizce ?

4. burgudan önce kalp öneririm sonra burgu sizi çok rahatlatır.

5. neden peki ?

6. kalp güzeldir her insana gerekli :))

7. Konu kilitlenebilir.Arkadaşlar alay etmeye başladı gerek yok artık teşekkür ederim ciddi cevap verenlere.

8. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Cevap veren üyelerimize teşekkürler.

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.