Ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ILYRevenge tarafından 11 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ILYRevenge

ILYRevenge User

Global Avrupa 3 serverinde Mmo şirketinde oynuyorum.14 Lf-3,8 Bo2, 15 elit hız, full irisim şuan.
    Credi ve uri kasmak için ne yapmalıyım? Bide yol haritasını nasıl çizmeliyim? Şuan kutu topluyorum vega ile pet alırım diye. Skylab full bu arada. Yardımlarınızı bekliyorum :)

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geminizin durumu iyiye doğru gidiyor.

Her zaman,sizin sevideki arkadaşlara tavsiye ettiğim,Havoçları tamamlamak için,Zeta kapısına yönelmektir.

Havoçlarını tamamlayan bir oyuncu,yolun yarısını geçmiş demektir.

Kredi için X7 haritasında Kristallon kesebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. ILYRevenge

ILYRevenge User

Kris kesmek bu gemiyle karlı olur mu ki çok vakit almaz mı?

4. Kardeşim kristallon kesmeden çok ilerleyemezsin en karlı slot kristallon güzel bir klana gir onlarla birlikte korsanda kasıl uner haritalarına gir cubi kes öyle öyle biriktir crediidini ama uri yi tavsiyem katlayıcı çek günde 5 saat kadar kutu topla günde en az 25 30k kasarsın 5 saatte

5. 1071

1071 User

aynı serverdeyiz , bende mmodanım nickini ver kasılalım :D

6. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

5-2 haritasında kasılmanızı tavsiye edebilirim.

Haritaya gittiğinizde kasılanlar da olacaktır diye düşünüyorum.

Onlarla beraberde kasılabilirsiniz.

Lf3 ve bo2 lerinizi tamamlayın.

Tabi bu sırada kasılırken biriktirdiğiniz uridium ile pet alın.

İyi forumlar

7. ILYRevenge

ILYRevenge User

Tavsiyeler için teşekkürler, krislerde kasılıyım o zaman lf-3,bo-2leri fulleyince tekrar açarım bi konu :)

Nick ILYRevenge :)

Bu arada zeta mı yapmak daha karlı yoksa epsilon veya kappa mı?

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İmkanınız oldukça Zeta kapısı yapmanızda fayda var.Hem Havoçlarınızı tamamlarsınız,hemde alacağınız anahtar ödülleriyle LF-4 ve çeşitli ekipman bulma şansınız olacaktır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.