Ne yapmalıyım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Diriliş27, Jun 17, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Diriliş27

Diriliş27 User

Selamun aleykum arkadaşlar 19lf3 8bo2(suanda bo2 kasıyorum) ful elit hız 1 iris 6 flax kredili ucus düzenleri pet 4lv modül yok. sorum şu bo2 leri tamamladıktan sonra irislerimi fullim yoksa lf3 lerimi? fikirlerinize ihtiyacım var.

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Öncelikle lf3 lerinizi fullemenizi tavsiye edebilirim.

Çünkü lf3 iris fullemekten daha kısa sürer diye düşünüyorum.

Bu sayede de kasılmak için gerekli olan hasara daha hızlı ulaşırsınız.

Sonra yavaş yavaş irislerinizi fulleyebilirsiniz.

İyi forumlar

Last edited: Jun 17, 2016
  3. Adminimizin de dediği gibi Silah olmadan Ne işe yarar DROİD ? İLK önce silahlarını tamamlamalısın daha sonra Droidlerini gün geçtikçe yükseltirsin,bende o aşamada ilerliyorum kolay gelsin sana :) İyi Forumlar

4. Diriliş27

Diriliş27 User

Teşekkür ederim önce lf3 leri fulliyim ozaman peki peti daha hızlı nasıl kasarım etkinlik gorevlerini petle yapıyorum ödülü alırkende peti acık bırakıyorum ama cok az tp geliyor pete bunun daha kolay bir yolu yokmu?

5. P.E.T'i sadece yaratık keserek zor yükseltirsin.Fazla Tecrübe Puanı veren görevleri tercih et,özellikle KORSAN görevlerini orada topluca kasıldığı için bu P.E.T'inin işine de çok yarayacaktır,İyi Forumlar...

6. bence az çok deme pet i açık bırak 15 k yakıt bitmez lwl düşük olduğu için az yakar aç kapa yaparsan çok yakiyo.

7. xemir157

xemir157 User

Sagalam arkadaslain varsa ilk irisleri fulle ama tek kasiliyorum diyorsan ilk lf3.

Thread Status:
Not open for further replies.