Ne Yapmalıyım??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ilyasanacc tarafından 21 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ilyasanacc

ilyasanacc User

Arkadaşlar herkese merhaba, oyunu eskiden beri oynuyorum o zamanlar küçüktük para yatıramıyoduk bu kadar ciddileşememiştim hiç şu an AEGİS gemim var. Ve ekipmanlarım şu şekilde:
    8 iris 1i 2sv.
    full lf3
    15 bo2
    3 arge
    pet 6sv
    kendim 15 sv :)
    tavsiye bekliyorum diroit düzenleri alma yolunda mı ilermeliyim nerde kasılmalıyım vs.

ilgi gösterenlere şimdiden teşekkürler.

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Yapabiliyorsan bence Zeta kapısına ağırlık ver. Gelen ödüllerden günlük dosyalarını ve ganimet anahtarlarını biriktirebilirsin. İlerde günlük dosyaları ile arge yapabilir biriken ganimet anahtarları ile kutu açıp LF-4 veya tasarım bulma olasılığınız olur. Bunun dışında görev yapabilir , x-3 , x-4 , x-7 ya da x-8 haritalarında kasabilirsiniz.

3. ilyasanacc

ilyasanacc User

x-7de tallonlarda zorlanmıyorum ama 4-5te görevlerim de var yoksa onlara mı ağırlık vereyim?

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Oynadığınız server durumunu bilmiyorum fakat 4-5'teki görevleri zorlanmadan yapabilecekseniz olabilir. :) Arkadaş ya da klan grubu varsa onlarla yapabilirsiniz.

5. ilyasanacc

ilyasanacc User

tamamdır teşekkür ederim :)

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Rica ederim. Ayrıca bir süre daha bekleyebilir gelecek diğer önerileri değerlendirebilirsiniz. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.