ne yapmalıyım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ®±•ÑéxØÑ•±®, Jul 8, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. full lf3
    3lf4
    full bo2
    full elit hız
    goli vega leo
    8 iris 1havoc
    pet 9 lvl kami tic hammadde 3 1x radar 3
    skylab full seprom 18
    17 arge kalın sıkma
    zeta 69/111
    180m para var suan uri yok hepsini argeye bastım(cidden 0 :D )
    genelde pala topluyorum vegayla zeta yapmak için onu yaparkende skylabdan credi kasıyorum o kredilerle ne yapmalıyım

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bundan sonra yapmanız gereken,Zeta kapısına yönelip,Havoçlarınızı fullemenizdir.

Kredi ile 50 lik kamufle veya çeşitli desteklerden alabilirsiniz.

Ayrıca sürekli takip edebiliyorsanız,Günlük dosyası satın alarak,Argenize destek olabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. Sahmeran

Sahmeran User

eğer imkanınız varsa katlama alıp pvp haritalarında kutu toplarsanız daha iyi olur bence petle birlikte saatte 150 gg kasılır en az tam emin değilim bu konuda ayrıca elit cephane cıkarabilirsin.palla devri kapandı bence aslında bir nevi daha iyi oldu cogu yerde palladium boş ama uğraştıgınıza değmiyor. Örnek veriyorum : Pallada 1 saatte 200 gg kastınız diyelim. katlayıcı alıp pvp de toplasanız 1 saatte 6-7 k uridium 120-150 arası bir gg cephaneyi saymıyorum bile. rakamlar tahmini ama avantaj kutusunun daha iyi oldugnu söyleyebilirim ben gelende lf4 zeus günlerinde petimi oto toplayıcıya alıp pvp lerde ganimet kutusu açıyorum zaten 2 3 açana kadar ganimet anahtarı parasıda cıkıyor.

bunlar sadece tavsiyemdir. palla kötü demiyorum ama avantaj kutuları daha iyi :D

kredi konusuna gelecek olursak o size bağlı pek bir şey diyemem ama alabileceginiz pek bir şey yok gibi ama REHBER mod un dedigi gibi 50 li kamufle 10 lu kamufle alabilirsin cok işine yarar.

4. kamuyu elimden geldikçe alıyorum oyuna para yatırmayı düşünmüyorum dediğiniz gibi pala bomboş :D 1 saatte yaklaşık 200gg kasıyorum aegısım felan yok onu kredile almak mantıklı olurmu
    bu arada teşekkürler yardımın için :)

5. Sahmeran

Sahmeran User

önemli değil pallada 1 saatte 200 gg kasıyorsanız zaten cok iyimiş :D 50 gg nin indirimsiz 5 k oldugunu düşünürsek avantaj kutusu ile aynı şeye denk geliyor :D bende bir ara deneyeyim canım çekti :D

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aegisi kredi ile almanızı öneririm.

Kredi ile alma imkanınız olan ekipmanları kredi ile alın,Urıdıum ile geliştirmelerinizi yapabilirsiniz.

Geliştirmelere de Droitler,silahlar ve kalkanlar şeklinde devam edebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

7. teşekkürler konu kilitlenebilir

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Rehber likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.