ne yapmalıyım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by _________TÜRK, Jul 15, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 4 lf4 gerisi lf3 full bo2 full hız aegis goli 20 arge pet hammadde toplayıcı 3 kutu toplama 3 kami 3 4 havoc apis 8 iris elmas güve 150k uri var bundan sonra ne yapmalıyım havocları fulleyene kadar paladan çıkmamayı düşünüyorum vip yok

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Argenizi 24 yaparsanız,%10 extra vuruş gücünü elde etmiş olursunuz.

Petinizin içerisine birkaç tane radar alırsanız,Palada hammadde toplarken,Petiniz daha uzun menziller gidebilir.

Paladan topladığınız GG leri biriktirin,en az 3-5 tane Zeta kapısı açacak şekilde olabilir.

Arka arkaya yapacağınız Zetalardan gelen anahtarları biriktirip,özel günlerde(LF-4,Apis gibi)açarsanız,hem çeşitli ekipmanlar hemde LF-4 lerinizi tamamlamış olursunuz.

Ayrıca 5-3 haritasındaki yaratık görevlerini alırsanız,onları yapmış olursunuz.

Keyifli Forumlar.

_________TÜRK and ÈrroR_™ like this.
  3. klonaskeri

klonaskeri User

admin 21 arge olduğunda da extra vuruş gücü olmuyormu? Üstelik kalın sıkarken %16 extra vuruş gücü veriyor diye biliyorum ben

_________TÜRK likes this.
  4. Bugün günlük dosyasında indirim var bide sistem indirim paketi vermişti tüm uriyle günlük dosyası alsam mı 24 Arge olur direk :D

5. Sahmeran

Sahmeran User

kardeşim online suren nasıl başka tavsiyelerim var ona göre şekillendireyim.

6. klonaskeri

klonaskeri User

Bunu arge demo ile hesaplaybilirsiniz

163 k uri gerekiyor. Yani 13 k daha gerekiyor
    İyi oyunlar

Last edited by moderator: Jul 16, 2016
  7. tamamdır arge yapmaya karar verdim uri kasıyorum teşekkürler

8. klonaskeri

klonaskeri User

kardeşim sen o uri ile argeye verirsen kalın sıkarsın ben %25 indirim üzerinden hesapladım kusura bakma %40 indirimde fazla fazla alırsın

İYİ OYUNLAR

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba ,

21 Arge ile Kalın sıkabilirsiniz,ancak 24 argede kalın sıkmanız,kalkan enerjisini arttırmaktadır.

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendise : 1/5
    Kalkan Enerjisine : 2/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

24 Arge ile Kalın Sıkma

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5