Ne yapmaliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve terussim tarafından 17 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. terussim

terussim User

Merhaba arkadaşlar 8 iris 31 lf3 full kalkan ve hizli goliath enforcerim 18 bin uridumum var dün aegis aldim açık artirmadan acaba aegis mi kullanmaliyim yoksa goliath mi aegis ise nasil dizmeliyim sizce onun dışında l4 mü yoksa 9. ve 10.irisler için uğraşmaliyim buna bağlı olarak nerede kasmaliyim cubi partileri olmuyor benim oynadigim server

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Aegis yeni gelişmekte olanlar için ,grup kasılmalarında ve bireysel kasılmada ihtiyaç duyulan bir gemi.

Faydasını göreceğinizi düşünüyorum.

Aegis ile güve ve burgu diroit tasarımları rahat kullanılmakta.

Öncelik 9 ve 10.iris ve ardına diroit geliştirmeleri.

Sonra zaman içinde açtığınız sandıklar ve yaptığınız kapılarla lf4 leriniz tamamlanacaktır.

Arkadaşlarımızın farklı tavsiyeleride olacaktır.

Keyifli kasılmalar iyi forumlar..

terussim bunu beğendi.
  3. terussim

terussim User

Anladim tavsiyeniz için teşekkür ederim :) aegis kullanmayi düşünüyorum tekte kasilsam iyi deniyor yeni başlayanlar için tabi başka tavsiyesi olan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.