Ne yapmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdenay16 tarafından 7 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. erdenay16

erdenay16 User

Merhaba beyler oyuna başlayalı 6-7 ay oldu venom 3 lf4 18 lf3 full g3n 8 bo2 3 ırıs falan var ama şu an oyunda ilerlemek için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ?

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Fikir ve görüş almak için Yeni başlayanlar bölümde konu açınız ben şimdilik konuyu yerine taşıdım.

Ayrıca arkadaş grubunuz varsa onlarla LoW kapısını yapabilir uridium ve kredi kasabilirsin.

Katlayıcı paketi alıp kutu toplayıp gg biriktirip zeta kapısını yapabilirsin.

Vip alıp kamikaze modülü ile rahat yaratık kesebilirsin.

İyi forumlar.

Rehber bunu beğendi.
  3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Ek olarak buradaki yeni başlayanlar bölümündeki konulara göz atmanızı tavsiye edelim.

Pek çok fikir ve tavsiyelerden faydalanabilirsiniz.

Eski haritalarda kasılıp seri olarak yaratık kesebilirsiniz.

Kazandığınız uriler ile indirimli ganimet günlerinde anahtar alıp bunları helix lf4 günlerinde açarak ekipmanınızı güçlendirebilirsiniz.

Öcelik kazandığınız krediler ile açık arttırmadan irislerinizi tamamlamaya bakınız.

Bol şans ve keyifli forumlar.

4. keskinniyo

keskinniyo User

İrislerini artırmaya gayret et tallon kesebiliyorsan iyi credi kasarsın. Vip varsa x5 te lordakium kesip kamileyerek etraftaki sibelonitleri kesebilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.