Ne yapmaliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tenoto tarafından 8 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tenoto

tenoto User

Merhaba arkadaşlar 48.476 uridumum var az önce 1 zeta kapisi bitirdim şuanda beta için 6 parça gamma için 16 parça gerek alpha için 30 acaba beta açmak için mi harcamaliyim yoksa tekrar zeta mi yapmaliyim 67 anahtar var full elit 1 aegisim anahtarlari zeus gününde basmayi düşünüyorum onun dışında bu 2x kapi etkinligi yarinda sürcekmi?

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Çift kapı etkinliğinin yarın devam etmeyeceğini düşünüyorum.

Şuan sizin için en ideal kapı zeta. Özellikle çift kat galaxy günlerinde yaparsanız daha iyi olur.

Kapılarınızı uridium kastıktan sonra basıyorsanız eğer kapıları açması uzun sürebilir.

Paladyum toplayarak veya katlayıcı satın alarak kutu toplayıp kapı açabilirsiniz. Bu sırada uridiumuz da artacaktır.

Eğer içinizde kaldıysa indirim günlerinde alfa, beta ve gama kapısını yapabilirsiniz ama daha çok zetaya ağırlık vermelisiniz.

Keyifli forumlar.

tenoto bunu beğendi.
  3. tenoto

tenoto User

Anladim modum cevabiniz için teşekkür ederim :)

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Rica ederiz görevimiz :)

Keyifli forumlar.

5. KARDSM AZ ONCE ALPHA KAPSINI YAPTIM AMA BANA ÇİFT KAT FİALN GLMEDİ AYNE NE GELGİYSE SÖZDE 2 KAT ODULER VRİLCEKTİ AMA AYNI SEYLER 20BİN URİ 20X4 VS VS
    Id : RAHMETLİDE/KAÇARDI BU CARDIR KARDESM İNSALLAH OLUR YAPARSINZ

6. Merhaba ,

Forumda tamamen büyük harf kullanarak mesaj yazmamaya dikkat ediniz.

İyi forumlar.

7. kardesm bn sana soru sordum sen bana diyorsun ki büyük harf kullanma fialn diyorsun ilk once sorumu cvapla sonra yaz sorumu yazmadan hemen büüyk harf kulanmayın diyorsun ayıp bee

8. Merhaba ,

İlk olarak bir başkasının konusu üzerinden sormak yerine konu açmanız gerekiyordu. Ben kuralı hatırlattım ve sizde bilmiyordum v.b. şekilde cevap yazabilirdiniz.

Benim yaptığım mı ayıp yoksa sizin yaptığınız mı orasını yazmıyorum.

Sorunuza gelince çift kapı ödüllerinde x4 ve uridium 2 kat olarak gelmiyor.

Galaksi Kapıları Çifte Ödül Günü

İyi forumlar.

9. meraba ben daha yni kulanmaya baslıyorum forum onun için kusra bakma ben tek kednm forum acmayı bilmiyorum onun için buraya geldm yine kusura bakma :d
    peki ndden çift kapı odulu diyorlar okadar uridyyum harcadım okdar zahmet etim ama nafile bari onceden deseydiler haberimiz olurdu

10. Merhaba ,

Yeni konu açma ile ilgili olarak ;

Çift kapı ödülü etkinliğinde uridium ve x4 dışındakiler 2 kat olarak geliyor. Havoc , Hercules , LF-4 , TP , ŞP v.b. ödüller.

İyi forumlar.

11. GALAXY GATE X2 ÖDÜL GÜNLERİ ARTIK VERİLMEYECEK Mİ ?? BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN CEVAP VERSİN

12. Merhaba ,

İlk olarak forumda tamamen büyük harf kullanarak mesaj yazmamaya dikkat ediniz.

Sorunuza gelirsek şu anda tamamen bitti mi bilgimiz yok. Gerekli bilgilerinizle durumu support'a bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

13. Peki neden bitmesi gündeme geldi?

14. Merhaba ,

Çift kapı ödülleri tamamen bitmiyor 24-25 Aralık zamanları çıkmıştı teknik bir hata sonucu çift gelmesi gereken ödüller tek geldi. Telafi işlemleri yapılacaktı yani bu telafi işlemleri bitti mi bilmiyoruz demek istemiştim.

Ayrıca başkasının konusunu daha fazla karıştırmayalım.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.