Ne yapmalıyım..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ❤ѕcαяуηιgнтмαяє™❤TR3 tarafından 17 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba şuan yaklaşık 1 Milyon uri var daha öncede biriktirmiş ve satın almış olup onları arge ve kutu açmaya harcamıştım (240 bin uride dün yanlışlıkla aldığım defcom ve yamatoya gitti :( ). Şuan havoclar full hercules 2 tane var 19 LF4 37 arge (kutu için dizili) biraz elit var 2 hafta daha katlayıcım var Petimde 6 radar 2 kurtarma 1 yakıt protokol ve tüm modüller var. Gemi olarakta cerrah haricinde gerekli olanların hepsi var. Akşamları etkinliklere katılıp cubi falan kesiyorum kısa süre kutu toplayıp arada paladium falan topluyorum şimdi ben uriyle ne yapmalıyım ? geliştirme yapacağım ancak bu yeni LF4 lere geliştirme gelir yada yeni kalkanlar falan çıkıcak herşey boşa gidicek diye biraz beklemek istedim arge deseniz kalkıcak diyolar oda boşa gidicek. 1 Mil uri var bu haftada biraz fazla toplasam ve birazda satın alsam 1.5 veya 2 milyon yaparım bunu nereye harcamalıyım ? (Herkesten öneriler bekliyorum bu 2. hesabım yıllar önce full gemi yapmıştım şuan herşey çok farklı)

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızın farklı önerileri olacaktır.Konuyu yeni başlayanlar kısmına taşıdım.

Bana kalırsa hemen uridiumlarınızı harcamayınız.Sürekli yeni etkinlikler montaj imkanları çıkıyor.

İşinize en yarayacak malzemeleri yapabilirsiniz.Pet protokol ve modüllerinizi indirim günlerinde tamamlayabilirsiniz.

Sandık açabilir,x2 kat kapı günlerinde kapı yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. kappa yap hem herculesin eksik hem de lf4 sayın az, lf4 leri tamamlamadan geliştirme işlemine geçmeye gerek yok

4. Modum bu haftadan sonra az oturabileceğim pc başına o yüzden zaten uridiumları saklamak istiyorum haftada 2 kappa + 1 hades yapmayı düşünüyorum bi 4 Mil falan uridium olunca artık indirim+vip çekip öyle harcamayı düşündüm.

Aynen ama bu hafta pc başına az oturcağım hades yapsam acaba ordan lf4 fullemek daha kolay olur mu ? x2 günlerinde. Birde şimdi bu lf4 leri fulleyeceğimde yeni lf4 ler geliyor ya ondan biraz şüpheliyim geliştirme yapma konusunda.

5. Thecruciall

Thecruciall Guest

Merhaba,

Çoğunlukla her hafta sonu pazar günleri galaksi kapıları ödülleri x2 şeklinde oluyor bu kapılardan kappa kapısını yaparsanız hercules

eksiğini giderebilirsiniz hades ve epsilon yaparsanız 2 adet lf4 alma şansınız olacaktır.

İyi forumlar.

6. hades i boşver eğer lf4 leri fulledikten sonra kappa yapar da ordan da boyuna lf-4 alırsan çok dövünürsün benden söylemesi. :D

7. Aynen modumda epsilon çok parça istiyor diye kappa açarım dedim bide yanına hades açmak iyi olur lf4 verir belki.

Ya çok şanssızım aslında bu hafta bi kez kappa yaptım lf4 verir belki dedim onada hercul verdi :D havocları fullerken çok kar ettim x2 de yapınca bir çok anahtar ve arge kastım bu lf4 leri öyle almıştım şimdi de çıkmıyor kapılardan :D O yüzden diyorum 1 kappa 1 hades yapsam her hafta yada bazı haftalar açabilrsem 2 kappa :) Uri ile şimdiye kadar hiç kapı açmadım oraya harcamam mantıklı olur mu sizce onuda sorayım ?

8. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Aslında sağlam grup bulabilirseniz en karlısı x2 kat gününde seri olarak hades dönmek.Kapıda diğer kapılara oranla daha uygun uridiuma açıldığından fazla bir kayıp yaşamazsınız, hem lf4 ,hem rütbe kasmış olursunuz.

İyi forumlar.

9. Rütbe şu saatten sonra pek umrumda değil aslında modum son hafta düşüşleri biliyoruz bide yaza kadar çok oturamayacağım için pc başına kastığımı gene kaybedeceğim ama lf4 için yapabilirim onuda :)

10. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Haklısınız ,zamanınız kısıtlı olduğundan rütbe kısa süreli bir kazanç olur, o halde olduğunuz sürece günlük kar sağlamaya çalışınız.

Kapılardaki indirim yüzdesi iyi ise ve x2 kat kazançlı günlerde yaparsanız kar elde edebilirsiniz.

Normalde a,b,g kapıları haricinde açıkçası kapılarda uridium olarak pek kar beklenemez.

Kappayı herkül için, lf4 içinde hades düşünmelisiniz.Bunun dışında a,b,g kapıları süreniz yettiğince dönülmeli.

İyi forumlar.

11. EyvAllah modum çok sağolun :)

Yeni konu açacaktım ama gerek kalmadığını düşünüyorum şuanda hesap gördüğünüz şekildedir. 3 Milyonu geçik uridium oldu 6 Hercules var lf4 leri gördüğünz gibi çok az geliştirdim karışık olarak gittim ve 38 Arge oldum x2 x3 sab bol bol var ancak x4 250-300 k var rsb 50k var. Alınacak eksik birşeyler varmı ? Artık ne yapmalıyım şuan haftada 1-2 kappa yapıp herkül fullemeye çalışıyorum ondan sonra ne yapayım ve ne kadar hızlı olabilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Haziran 2017
    JUPlTER bunu beğendi.
  12. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Herküllerinizi tamamladıktan sonra kalkan ve lf4 geliştirmesi yapmanızın daha faydalı olacağını düşünüyorum. :)

İyi forumlar...

13. Peki bu uri yeter mi hepsine en azından sadece LF4 lere falan ? Birde acaba bu LF4 leri mi 16 lvl yapsam yoksa yeni LF4 leri falan mı yapsam önce bo2 leri mi geliştireyim. Ben geliştirince şimdi BO3 falan çıkar bu seferde :D

14. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Herkül fulleyeceğiniz için net bir rakam veremem.

Diroitlerin levellerini yüksettiyseniz Bo2 den davam edin bence.

Level Up indirimini takip edin.

İyi forumlar...

15. Diroitle bitti apis ve zeus kaldı onlarıda yapıcam. Peki Bo2 için yeter mi bu 3 milyon uri indirim avantaj paketide alcam + cuma günü gelen indirim gününüde kaçırmazsam yaparım 1 saatte.

16. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

16 tane kalkanı geliştirseniz yeter diye düşünüyorum.

Ortalama 1.5 milyon uri kadar gider diye düşünüyorum.

Lf4 hepsinin geliştirmesine pek sıcak bakmıyorum onun yerine kapı yapabilirsiniz.

İyi forumlar...

17. Neden Lf4 sıcak bakmıyorsunuz şuan modum bende çok tedirgin oldum kimisi yeni Lf4 lere uğraş diyor kimisi bunları geliştir hiç uğraşma falan diyor çok kararsız kaldım o konuda.

18. 12 hasar vermiyormu lf4 ler maximum kac hasar farkediyor ben mantikli bakmiyorum lf4 gelistrmeye 1k bile fark etmiyor degil mi ?

19. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

LF-4 16 seviye olunca maksimum hasar üzerinden +12 hasar kazanıyor.200 değil de, 170 vurursa örneğin bu sayı düşüyor.Ancak diğer taraftan seprom vuruş gücü güçlendiricisi arge vs alınca baya hasar artıyor.Burada şöyle bir sorun var. Yeni gelen gelişmiş LF-4'ler (Magmadrill vs) sizin için yapımı ne kadar kolay? Yani bunlar otomatik 16 seviye olarak geliyor.Eğer siz bunları hızlı kasamam diyorsanız, LF-4leri 16layın derim.En azından 20 tane LF-4 16 yapılabilir.

İyi forumlar.

20. Peki önce BO2 leri fulleyim o zaman para kalırsa dediğiniz gibi bi 20 tane yapalım. Bo2 ler ne kadar etki ediyor 16 lvlde.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.