Ne yapmalıyım..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ❤ѕcαяуηιgнтмαяє™❤TR3 tarafından 17 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Şimdi şöyle bir şey denedim :)

16 seviye(geliştirme sisteminde), 6. basamak( mı denir bilemedim :D) irise bir adet 16 seviye kalkan atınca kalkan miktarı;
    Ekran Alıntısı.PNG

16 seviye(geliştirme sisteminde), 6. basamak( şu eski sistem yaratık keserek kasılan seviye) irise bir adet 1 seviye kalkan atınca kalkan miktarı;
    Ekran Alıntısı2.PNG

Not:Hercules yok, %50 kalkan güçlendirici, seprom ve %25 kalkan enerjisi arge puanı mevcuttur.

Matematiksel olarak ise %1 fazla kalkan alırsınız bir önceki seviyeye göre.

İyi forumlar.

2. Yani bir kalkanda 2000 falan oynar herhalde güçlendircisiz falan. Teşekkür ederim modum öyleyse BO2 lerden başlayalım ama önce herkülleri fulleyeceğim bu hafta x2 kaçırdım İnşAllah haftaya pazara 2-3 kappa yaparım :)

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Eğer hercules tasarımları tam set değilse, zaten kesinlikte başlamayın geliştirme işine, sonra içinden çıkamıyorsunuz :D

Ayrıca rica ederim efendim her şey gönlünüzce olsun, haftaya pazar hercules tasarımlarınızı fullemiş olarak tekrar görelim sizleri :)

İyi forumlar.

4. Sağolun modum İnşAllah :)

5. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Kalkanınız %15 artıyor.

Dilerseniz geliştirme sistemiyle ilgili konuya buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar...

6. Tamam modum bayramdan sonraya geliştirmelere de başlayacağım bakalım ne kadar artacak toplamda teşşekür ederim sizede :) Bu arada sormayı unuttum 35 tane mi BO2 geliştireyim yoksa daha fazla yada az mı lazım oluyor genel olarak.

JUPlTER bunu beğendi.
  7. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Bana kalırsa 16 adet geliştirmeniz yeterli olur.

En fazla 20 adet geliştirin, diroitlerinizin tamamına kalkan koyduğunuzda gözle görülür etki olur.

İyi forumlar...

8. He tamam hem diroit hem gemi için gereksiz yani 35 tane. 20 Tane yapayım hem daha az tutar.

9. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

20 tane sizin için ideal.

35 tane çok gereksiz olur.

İyi forumlar...

10. Tamam modum tekrardan teşekkür ederim :)

11. Ya ben bir şey sormak istiyorum bu kadar uridiumu nasıl kasabildin? oyuna ilk başladığım 2009 senesinden beri milyonluk uridium kasmak istemişimdir ama daha 300.000 bile zor kasmışımdır o da toplam olarak(elde bişey kalmadı yani). Yani ne bilim kutu, cubi, palladium çilesini kapıya harcamak falan bunlar baya uzun iş nasıl çabucak hallediyorsun bende istiyorum :(

12. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Rica ederim. :)

İyi forumlar...

Merhaba,

Biraz npc kesip görev yaptığınızda ve uridium satın aldığınızda, yüksek rakamlar görmeniz mümkün.

Allah hepmize uridiumda yüksek rakamlar görmeyi nasip etsin. :)

Keyifli forumlar...

13. Valla çabucak dediğin aylar olmuş ben bunu kasana kadar :D Genelde sürekli pala toplayıp kapı döndüm birde evde oldğum haftalar katlayıcı alıp günde 3-4 saat ağır ağır kutu topladım spaceballara katılıp onlarlada kapı açtım falan bi kaç ay hiç harcamayınca oluyor valla :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.