Ne Yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MERVE_BİLEN tarafından 8 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar ben us4 serverinde oynamaktayım 8 iris + apis+zeus+42LF4+39 arge bi hesaba sahibim gemi hepsi var cerrah tartarus pusat hariç şimdi gemide 550 k uridium var ne yapmam gerektiği hakkında muallakta kaldım sizce tartarus veya pusat mı almalıyım veya başka ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Bakalım arkadaşların fikri ne olacak.

iyi forumlar

3. aslında hızlı bi gemi istiyorum ama forumda okuduğum kadarıyla hızlı ama canı ve vuruşu düşük müş herhalde kararsızım

4. ilk çıktıgından beri tortu kullanıyorum başarılı bir gemi tavsiye ederim pusatın dp baya düşük tortu kullanmayı bilirsen etkili bir gemi aniden baskın yapıp adam kesip uzaklaşabilirsin suikastçi gibi :)

5. ARkadaslar tavsiyelerinize uyarak tartarusu aldım biraz yabancılık cekiyorum ama Gercekten soylediginiz gibi efsane bir gemi ayrıca 2zeta yaptım ve uriyi 600 bine yukselttim 1tarrarus ve gelistirme yaptım 100 bin kaldı onunlada arge dünüyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.