Ne yapmaliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve нαкι̇кαт tarafından 5 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar, oyuna uzun bir süredir girmiyordum 2-3 gündur oynamaya basladim. Gemim aegis tasarım yok full lf3 bo2 8 iris irislerin bir tanesi 8 seviye tr6dayim 18 seviye 18 arge kalın sıkmaya göre veriyorum skylab full bazı sorularım olucak dediğim gibi 2-3 gundur giriyorum ve ilk gün x4 denk geldi bu aya özel birseymi yoksa X2 ve X3 gibi her hafta cikiyormu 2.sorum ise şuan gelişimim için ne yapmalıyım şuanda Palladium topluyorum 350gg oldu Gamma 7 parça kaldı ama Alpha ve beta hiç parçası yok uriylede irislerin bir tanesini 8. Seviyeye getirdim gglerlede zeta yapıp havoc fullemeyi düşünüyorum kastiğim uriylede irisleri 16 seviye yapmayı düşünüyorum hedefimi bu sekilde belirledim ama benden çok daha fazla tecrübeli arkadaşların fikirlerinide merak ediyorum daha iyi onerileriniz varsa duymak isterim a bu arada pet var 12 seviye kamikaze ve toplama var ve rutbem asteğmen rutbemi hızlı bir şekilde arttırmam için en iyi yol nedir şimdiden teşekkürler :)

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

İlk olarak bahsettiğiniz etkinlikler merkez tarafından belirlenmektedir belirli bir zamanı yok.Payment kampanyaları,dükkan indirimleri ve günlük etkinlikler kayıt defteri için buraya bakabilirsiniz.

Apis ve Lf4 tamamlamaya çalışın.Ganimet anahtarları gelişiminiz için biraz daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Galaksi kapısı olarak kappa kapısı ile Hercules Diroit Tasarımı , Zeta kapısı ile Havoc Diroit Tasarımı elde etme şansınız var aynı zamanda Lf4 te çıkabilir hiç bir şey de çıkmaya bilir tamamen şansınıza kalmış.

Diroit tasarımı ve lf4 veren kapıları, Galaksi kapıları için çifte ödül gününde yaparsanız gelişmek için şansınız biraz daha artar.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.