Ne Yapmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Wanly tarafından 30 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Wanly

Wanly User

Gemim:Goliath Aegis Cıtadel Spearhead var
    Diroitler:8 İris apis zeus yok
    11 Arge
    1 lf4 hiperplazmit 1lf4 gerisi lf3 kalkan ve hız sıkıntısı yok sayılır
    Uçuş düzeni al dediler kalp aldım pişmanım şimdi 70k uridium var 100k yapıp güve almayı düşünüyorum
    Kapı olarak sadece zeta yaptım tekrar zeta yapıyorum açık şu anda pazar günü bitirmeyi düşünüyorum
    Sizce sırada ne yapmalıyım güve mi mantıklı yoksa başka bir şey önerir misiniz yoksa uçuş düzeni yerine arge mi yapmalıyım bilemiyorum?

2. Merhaba ,

Bana kalırsa ilk olarak ekipmanlarınızı toparlayıp bu arada yapabilirseniz arge yapmaya çalışabilirsiniz. Bazı şeyleri tamamlamadan bana kalırsa uçuş düzeni almak gereksiz. Fakat karar sizin sonuçta siz oynuyorsunuz.

Ayrıca üyelerimizden gelecek diğer önerileri bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Modumuz haklı , güve için erken bence. Ayrıca kalp aldığınıza pişman olmayın :) çok işlevsel bir diziliştir aslında, kalkan dp beraber veren başka dizilim yok.
    Uridiuma direk arge alın ya da tekrar zetaya basın gelen uridiumunuzla beraber , anahtar da elde edersiniz , sarı sandık gelince de açarsınız.

4. Wanly

Wanly User

Bazı şeyleri tamamlamadan derken neyi kastediyorsunuz modum bide o kadar şanslı biri değilim anahtarlardan bir şey çıkaramıyorum.
    Daha açık ve geniş konuşur musunuz? Ben yapabileceklerimi sırasıyla hangisi daha mantıklı olur şeklinde istiyorum.

5. Peki madem senin yerinde olsam ne yapardım o şekil anlatayım :)

1- 11 argen elinde bir miktar uridium ve bitmek üzere olan bir zeta kapın var , tahminen 100-110k arası uridiumun olacak bitince, bununla tekrar bir zeta kapısı yapabilirsin aynı gün (kapıya uridium basmaktan çekinmeyin, indirim paketi kullanıyorsanız biraz daha ucuz açılır) , kapı bitince geri 50k uridiumun 100 dosyan 50 anahtarın şansına çıkarsa 2 havoc daha olacak (kaç havoc var yazmamışsın ama en az 10 tane olmalı, tamamlansa da devam edin yapmaya dosya anahtar için. )
    2 -Kalkan hız sıkıntısı yok sayılır yazmışsın, o sıkıntıyı tamamen hallederim. İhale geçmişlerine bakın en ucuz hangi saatte gitmiş bu ekipmanlar .
    3- Skylab dan bahsetmemişsiniz full değilse onu mutlaka tamamlayın. Forumda nasıl yapılması gerektiği de yazıyor.
    4- Pet ile ilgili bir şey yazmamışsınız, onu geliştirmeye çalışırım görev yaparak ya da kapı sonlarında hızlıca gelişir. hammadde toplama 3 yada otomatik toplama 3 modülünü alırım , paladium mu kutu mu toplayacağınıza göre seçimi siz yapın. 2-3 adet radar protokolü 3 alırım.
    yavaştan lazer slotlarını da açarım biraz vuruş gücünüzü artırabilir.
    5- Apis zeus yok demişsin onları yapmak gerek, elbette hemen olacak bir şey değil zamana yaymak lazım. Bunun için sarı sandıkların geldiği günü bekleyin günün farklı saatlerinde anahtarları kullanın, açtığınız harita fark etmiyor sanırsam ama ben genelde 4-x ve 5-2 de açarım :) yavaş yavaş parçaları buldukça uygun bulduğunuz maliyete hemen inşa edebilirsiniz.
    6- Uçuş düzenlerine gelince , burgu ile daha kolay yaratık kesersiniz , güveyi kapılarda kullanırsınız ama sadece kapı için düzen almayın şimdilik.
    7- Arge puanlarınız dağıtırken kalın sıkma argesine göre dağıtın ,24 argeye bir an önce ulaşmaya çalışın. 24 ten sonrasını yine zamana yayarak artırırsınız.
    8- Korsan kutularından bazı gemiler ve spectral lancer III lazeri için montaj parçaları da çıkacaktır , spectrum , diminisher vb. bu gemileri de montajdan birleştirebilirsiniz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar , yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

._Batur_. ve JUPlTER bunu beğendi.
  6. Wanly

Wanly User

Şöyle söyleyeyim kapıya uridium basmaktansa kutu toplamayı tercih ediyorum.
    Kalkan sıkıntısı şöyle cıtadele full kalkan atamıyorum hız sıkıntısı yok onu halletmeye çalışıyorum.
    Skylab bana yetiyor yetmeyince artırıyorum levelini cıtadele her gün 8000 promerium atıp satıyorum seprom gerekincede seprom atıyorum.
    Pet 9 level otomatik toplama 3, 4 tane radar var.
    Sadece kapı dön diyorlar sıkıcı oluyor kutu toplamak falan bu uridiumu ne yapayım?
    Ama önceliğim ne nasıl olmalı?

7. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Günde 5-10 adet korsan sandığı açmanızı öneririm.

Kapı olarak zetaya önem verin.

İyi forumlar...

8. Uridiumla yapacağınız en önemli şey arge bana kalırsa , bunun da en verimli yolu kapı yapmak olur diye düşündüm diğer ihtiyaçlarınız da göz önüne alarak.
    Yavaş yavaş droitlerinizi de geliştirmeye başlayabilirsiniz ,burgu uçuş düzeni alabilirsiniz yaratık kesmek için. Benim tavsiyem, 1-2 hafta uridium+gg kapı açın , sonra da sadece gg ile kapı açarsınız uridiuma dosya alırsınız.
    Sonra yine uridiumu biriktirip 9. ve 10. droitleri alırsınız. Havocta eksiğiniz varsa onu tamamlarsınız.

9. Merhaba ,

En azından ilk etapta arge'yi yükseltemeniz gerekiyor. Arge düşük olunca uçuş düzenleri bence çok etkili olmuyor. Ayrıca ekipmanda önemli çünkü uçuş düzenlerinden tam verim alabilmek için arge , lazer , kalkan v.b. şeylerin belli bir şekilde yüksek olması gerekiyor.

Kapı yapabilir ya da uygun oldukça ara ara kutu açabilirsiniz. Bir şey çıkmıyor diye açmamak daha kötüdür. Ayrıca eğer zamanla Zeta yapabilirseniz oradan gelecek günlük dosyaları ile zamanla arge yapabilirsiniz. Bunun dışında gelecek ganimet anahtarlarını biriktirip belli aralıklarla açabilirsiniz.

İyi forumlar.

10. Wanly

Wanly User

Herkese çok teşekkür ederim ama birkaç tane daha öneri almak istiyorum 133k uridiumum oldu zeta bitti havoc vermedi 1 tane havoc var ilk zetayı pazar günü yapmadım bilmiyordum.

11. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Apis ve zeus önceliğiniz olmalı.Bunun içinde en ideali zeta kapısı zaten, hem havoc çıkabilir hem çifte kazançlı günde gelen sandıklarla eksikleriniz tamamlanır.Dilediğiniz kadar öneri alabilirsiniz.Bol şans diliyorum.
    Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.