Ne yapmalıyım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by TheSilence, Jul 11, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheSilence

TheSilence User

21 lf3
    sınırsız lf2
    13 elit hız
    8bo2
    8 iris(ort-6lvl)
    9 yetenek ağacı puanı
    2 lvl petim var.(toplayıcı1)
    elmas uçuş düzeni
    açık arttırmadan haftalık dışında alınabilecek tüm gemileri aldım. Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim, hangi gemiyi kullanmalıyım
    kapı yapmaktan bahsediyorlar ama kapıların tamamlanmasına daha çok var

Last edited: Jul 11, 2017
  2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Önce NPC keserek levelinizi ve PET'inizin level2ini yükseltin 8 seviyeye gelince pet kamikaze3 alın yaratıkları keserken yararlı olur.

Daha sonra özel ganimet anahtarları açarak APİS ve ZEUS günlerinde 9. ve 10. irislerinizi tamamlayın.

Son olarakda kapı yapmaya başlar ve hatta ondan önce LF-4 lerinizi tamamlayın.

İyi Forumlar.

3. TheSilence

TheSilence User

hangi npc'leri öneriyorsunuz

4. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Eğer tek başınıza Kristallon kesebilirseniz x-6 - x-7 haritaların gidin ama leveliniz düşükse x-3 , x-4 haritalarında NPC kesebilirsiniz tabi bunları yaparken skylab ve argelerinizi tamamlayın.

İyi Forumlar.

5. TheSilence

TheSilence User

çok uğraştırdım ama hangi gemiyi öneriyorsunuz

6. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Hangi gemiler var şu anda hangarınızda onların arasından öneride bulunayım.

İyi forumlar.

7. TheSilence

TheSilence User

veteran(aegis,spaer,citadel) g(enforcer,basiton,veteran) ,lenov,vengeance(adept,avenger,revenge,corsair)

8. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Enforcer veya bastion'u kullanın biraz gemi durumunuzu düzeltinceye kadar.

İyi forumlar.

9. Bana kalırsa şuan cubikon grupları varsa onlara katıl yoksa da sürekli tallon dön gelen credilerle lf3 tamamlarsın ve tabi bo2leri de tamamlarsın ayrıca petini 8level yapman lazım yaptıktan sonra hammadde 3 oto 3 ve kami 3 ü hemen al ve ardından da Zeta açmaya başlayabilirsin.Zetayı açmanın en kolay yolu da pvpde kutu toplamak katlayıcı ile veya palladiumda takılmaktır.Tabi zeta yapmak için önce lf3 ve bo2lerini fullemelisin 16bo2 30lf3 olduktan sonra da Zetaya başlaayabilirsin diye düşünyorum.Ayrıca gemi olarak tallonda takılacaksan ve cubikonda enforcer X-3 ,X-4 te önüne gelen mordon devolarium saimonların hepsini keseceksen de leonov öneririm.Kolay gelsin

Thread Status:
Not open for further replies.