Ne yapmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve centrefuge06 tarafından 25 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar arkadaslar ben TR6 oyuncusuyum dün 00.20'ye kadar full iris 5 lf4 bir gemiydim yaklaşık 700 bin uridium ile sandık açtım indirim+vip çekerek 750 anahtarım bulunuyordu 200 tane açtım ve zeus diroidini hazır bir biçimde düşürdüm apis diroidide geriye kalanlardan 50 tanesini açınca parça halinde düştü geriye 450 tane anahtar kaldı zeus düşürmek kolaymıdır arkadaşlar ben bunu merak ediyorum teşekkür ederim.

Bu arada modum ben konu açmayı bilmiyorum 2007 yılından bu yana oynuyorum bana yardımcı olur musunuz ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2017
  2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Mesajınızı konu olarak taşıdım buradan devam edebilirsiniz.

Yeni konu açabilmek için buraya bakabilirsiniz.

Zeus gününde şansınızı deneyin bugün zeus günü var.

İyi forumlar...

3. Modum sanırım arkadaş zeusu zaten düşürmüş ve bunun kolay olup olmadığını soruyor tam açıklaymaamış sanki ama.
    Zeus düşürmek çok zordur şanslıymışsın.Geriye kalan kutularını LF-4 gününde açmanı tavsiye ederim.

4. [​IMG]
    Arkadaşlar SS'te görüldüğü üzre bu şekilde düşmüş bulunmakta 00.20 sularında yaklaşık 50 anahtar sonrada apisi uridium vermeden hazır hale getirdim fakat ben 5 lf4 bir gemiyim acaba önümüzdeki cumaya kadar (şuan cubikonu x2-sab tek başıma dönebiliyorum) kasılsam katlayıcı ilede peti oto toplayıcıya koyup toplatsam bi yandan 1 hafta içerisinde bi 400 500 kutu yapsam totalde 900 1000 arası kutum olsa ne kadar LF-4 elde ederim bi bilginiz varmıdır yoksa bu olay şans işimidir.

Son düzenlenen: 25 Ağustos 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.