Ne yapmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Fαlcoη[CΣFΛ] tarafından 13 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba yakında 3 milyon uridium olcak biriktiriyorum. Eski hesabımda geliştirmeleri falan karışık yaptığım ve aradan uzun zaman geçtiği için biraz kararsızım. Öncelikle hesaptakileri yazayım.
    10 İRİS 10 HAVOC 30 ARGE 15 LF4 NERDEYSE TÜM TASARIMLAR GEMİLER VAR GEREKLİ DİROİT DÜZENLERİ KALKAN HIZ FALAN HEPSİ VAR. Herkules yok şuan Kappa yapmaya başladım.
    Gemide hiç geliştirme yok yapmadım henüz. Geliştirme kaç gün sürer ben 1 haftalık indirim paketi alıp hepsini direkt %100 yapmayı düşünüyorum toplam 82 tane gelişecek eşya var sanırım LF4 KALKAN İRİS ROKETATAR bunlar kaç gün sürer ?
    Birde artık korsan kutusu açmıyorum zaten KAPPA da hercules çıkmadığı zaman LF4 falanda çıkacak x2 de olmazsa ilerde hades yaparken çıkar bu doğru bir karar mı ?
    Cevap verecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler.

BLUE*EYE bunu beğendi.
  2. Mcqeen

Mcqeen User

O paraya geliştirmeler yetmez. 1 tanesi 75bin gelişiyor. 40 tanesini geliştirirsin.

Fαlcoη[CΣFΛ] bunu beğendi.
  3. Sıkıntı değil daha biriktiririm sanırım 6 Milyon tutuyor yapcağım kappalar kasmalar falan 1-2 aya olur herhalde o kadar uridium ama şuan önemli olan ne kadar sürdüğü ona göre indirim alırım uri yapınca.

Son düzenlenen: 13 Ocak 2018
  4. Auset

Auset User

1 saatte 12 den 16 ya getirmiştim 6 irisi

5. Sıfırdan ne kadar sürer bilen yokmu yada hesaplayabilen.

6. BLUE*EYE

BLUE*EYE User

Kardes en iyisi bence ilk herculeslere odaklan gelistirmeleri zaten yaparsin ilk kappalarini bitir lf4 lerin articak zaten daha sonra ilk once irislerini daha sonra lf4 ve kalkanlari gelistir lf4 leri en rahat hadesle fullersin zaten kappadan sonra daha kapi dersin olmayacak hades alfa beta gamma donceksin gelistirmeleri en sona birak dedigim gibi ilk itemleri bitir kutudan lf4 cikarmaya calismak hem uri hem vakit kaybi

7. BLUE*EYE

BLUE*EYE User

Kardes bu arada 3 milyon uriyi nasil biriktirdin taktigin varsa verirmisin ben spartanlari fulledim ama gelistirmelerin hepsi 1 oyle duruo biraz yardimci olursaniz sevinirim

8. Auset

Auset User

bi günde cubiyle yaklaşık 30 40 k kasarsın en az sadece cubi

9. Auset

Auset User

Seviye 1 geliştirmesi 2 dakika sürer ve her seviye için bu süre 2 dakika artar. Örnek olarak 15 seviye geliştirme 30 dakika sürer.

10. Aynen bende öyle düşündüm işte kappa yapıyorum şuan bide cubi dönüyorum arada 2-3 saat olursam kutu topluyorum katlayıcıda var çünkü boşa gitmesin diye. Teşekkürler.

Valla havoc fullemem zor oldu bir çok zeta yaptım ordan geldi cubiden geldi x6-x7 de kasılırken falan. Bide günde en az 1 - 2 saat kutu topluyorum katlayıcım olduğu için.

Öyleyse bir eşyanın 16. sv olması 272 dakika buda 6 saat 32 dakika yapar yani 1 günde biter bütün eşyalar zaten indirimi haftalık alıcam 1 hafta sürem olucak uri yaptığım zaman. Teşekkür ederim.

11. Mcqeen

Mcqeen User

İndirim %25 + vip %5 75 bin istiyor 1 tanesi yalnız. Oyun da %25 verirse 50bin falan denk geliyor düz hesap oda çok nadir geliyor. Geliştirmelerini yap sonra spartan kasmaya bak.

12. İşte daha 2 milyon uridium falan kasmam gerekiyor geliştirme için ondan daha vakit var o arada kappadan herkülleri fullerim zaten anca 5 milyon uridium kasmış olurum sonra 1 hafta içinde geliştirmeleride bitiricem. Teşekkürler sizede.
    Edit : 6 milyona yakın değer tutuyormuş indirim + vip

Son düzenlenen: 13 Ocak 2018
  13. Okudum onu zaten ona göre fiyat çıkardım kafamda indirimli falan 6 Milyona yakın bir değer çıktı ancak orda süreler yazmıyordu o yüzden bu konuyu açtım yinede teşekkür ederim.

14. adeniza

adeniza User

Lf4 leri geliştirme onları inşa kısmında yeni lazerlere dönüştürürsün.Ayrıca lvl arttıkça süre de uzuyor. Yalnız urin yeterliyse bir haftada rahatça yaparsın.