Ne yapmalıyım ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ULTRASLAN tarafından 18 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ULTRASLAN

ULTRASLAN User

Öncelikle selamlar benim sizlere bir kaç sorum olacaktı şimdi benim geminin özelliklerini söyliyecem eksiklerini usta bir moderatör aşama aşama bana söylerse sevinirim teşekkürler şimdi benim gemi 10 iris 10 havvoc 10 herküles 2 spartan 10 iris 16 leveldir 20 kalkan 12 leveldir 2 roket atar 16 seviyedir 21 leveldir 22 ye 1.5 milyar kalmış görev bırakmamışım sıfır görev kalmış adam kesmeler hariç onlar zordur uğraşamam 1.5 milyar tp için hangi kapıları döneyim 20 lf4 1 hiper lf4 1 magma lf4 2 pve lf4 kalp uçuşu ve güve tek var 31 arge kutu argesine dizmişim kısmey 2 tek yok arge eksikliğinden dolayı 2 kurtarma 4 seviye 10 kurtaröa 3 var oto toplayıcı 3 var katlayıcı var kutu topluyorum tartaruslan bütün gemi tasarımlar var cyborg. Hammerclaw nimmesis falan tek yok petin içi fuldur kami 3 düşman 3 nasıl bir yol izlemeliyim günlük görevleri düzenli şekilde yapıyorum lf4 leri fulleyip geliştirmelerini 16 yapmama gerek varmı
    Acil Cevap Lütfen

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.