ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ]KARANLIKLORD[ tarafından 16 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar 35 lf4 11havoc 10 herculesim uçuş düzenlerim tam 27 argeyim geliştirmelerim yok 9 irisim zeusum yok şimdi ne yapmaliyim hangi kapi yapayim kutumu açayim bir öneri verin

2. Tabana kuvvet haftasonlari hades don bolunme biriktir spartanlari al sonra kappa yogunlas 10 herkul 10 spartan gelistirmelere basla

3. zeusum yokki hem spartan benim için erken değilmi lf4 ler bile gelişmemişken

4. Ayni durumdaydim ilk spartan yaptim cunku hades goturuden cok getiri var kardesim tp srf lf4 herseye yarari var tavsiyem bu yonde. Ordan biriken anahtara da zeusta ac kutulari zeusda gelir sonra spartan icin cok beklersin 2250 bolunmr istiyor cunku totalde saglam grupla gunde en fazla 20 kapi yaparsin ki 10 12 kapida herkesin pili bitiyor .d o yuzden simdiden basla ki 1 aya tamamla

5. Merhaba,

Öncelikle Zeus diroitinizi bir an önce almaya bakın.

Sonrasında geliştirmelerinize ve argenizi yükseltmeye önem verin.

Hafta sonlarında bölünme kristali biriktirmek spartan diroit tasarımlarınızı tamamlamak adına faydalı olacaktır bu yüzden hades kapısına yöneliniz.

İyi forumlar dilerim..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.