Öneri Ne Yapmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _hayalet-savaşçı_ tarafından 4 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar
    Gemim Aegis 1 Lf4 gerisi full Lf3
    kalkanlar hızlar full elit
    Arge 15
    5 İris 3 Flax Kalp uçuş düzeni var
    Pet 4. seviye
    İrisleri açık arttırmadan tamamlıyorum
    150k kadar urim var sizce ne yapmalıyım.

Konu yanlış yerde ise özür dilerim.

2. GRILucid

GRILucid User

İlk önce burgu almanı öneririm %20 hasar çok önemli ardından da bol bol zeta yapman lazım pazar günü hem basması %15 ucuz hem de 2 kat ödül geliyor. Zetadan çok fazla anahtar ve dosya kazanırsın, kazandığın anahtarları zeus günü açarak apis-zeusu tamamlamaya çalışırsın belki lf4 de çıkar, ayrıca bu sırada çıkan parçalarla da venom al bence çok daha hızlı kasılabilirsin

3. venom alacaksan krediyle al bence ama bana tüm tasarımlar kutulardan çıktı hemen burgu almalısın bence ya da 5 tk ye %25 indirim alıp almalısın üstüne de bi kalp tasarımı ya da kamikaze 3 iyi olur aegisle full tallon dönebilirsin hiç durmadan sürwkli can basarsın ilerde aegis elite alırsın daha rahat kasılırsın paladium toplayabilirsin kendine bir grup oluştur ve beraber girin aegissin seni kaçırmazlar bence hem 5-3 te kasılıp hem de petinle beraber paladium toplayabilrsin radar felan al petine bence urini biriktir %25 indirim çek ve hepsini aynı anda al çok kar edersin

4. önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
    o zaman indirim alıp burguyu alacağım geri kalan uriyle de kutu açmayı düşünüyorum sizce mantıklı olur mu

5. bence burgudan sonra kalan uriyi indirimle hafta sonu ggye bas

6. GRILucid

GRILucid User

bence kutuya uri harcama kapı yapmak için uri kullan kapıdan bol bol anahtar geliyor zaten özellikle zeta ve hades

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.