Ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ofaruk36 tarafından 25 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ofaruk36

ofaruk36 User

Bu tarz konulardan sıkıldığınızı biliyorum ama bilgi bakımından yardımsız devam edemiyorum. Öncelikle gemiden bahsedeyim; Spectrum tasarımım var. Bir adet LF-4 Yansıma sondası, beş adet LF-4'e sahibim. Sekiz irisim var. Sekizinci seviye petim var. Petimde birinci seviye oto toplama modülü takılı. Uridium ile uçuş düzeni almadım. Skylab neredeyse full. AR-GE neredeyse boş...

Şimdi gelelim yardım dilendiğim konuya. Bu oyunun hikayesi gerçekten hoşuma gidiyor ve oynamak istiyorum. Hedefim gidip düşmanlara 3-4 atmak falan da değil. Para harcamadan kendi halimde oynamak istiyorum yalnızca ama boss talonu dönerek keserken bile patlamaya yaklaşıyorum.

Eksiklerim neler? Ne yapmalıyım? Lütfen bi el atın yardımcı olun arkadaşlar.

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım öncelikle vip almanız şart petinizi ve geminizi ücretsiz tamir ediyorsunuz uri harcamadan skylab nerdeyse tamam dediniz bu iyie işaret sizin zeta ve kappa kapılarını bol yapmanız lazım oradan alacağınız günlük dosya ile argeye basarsınız ve aldığınız ganimet anahtarı ilede zeus gününde lf4 bulma ve zeus parçası apis parçası bulma şansınızda var yani 10 iris yapma şansında olur ve arada kalkanlarınızı ve lf4 lerinizi irislerinizi geliştirmeniz lazım 16 seviyeye yapınki yaratık keserken vede düşmanla savaşırken geminizin dp si çabuk erimesin sanırım bu size ilk etapta yapmanız gerekenler işinize yarar.

İyi forumlar.

ofaruk36 bunu beğendi.