Ne yapmalıyım?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by QWRETY21, Nov 29, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. QWRETY21

QWRETY21 User

Arkadaşlar gemim,G surgeon 10 havoc 10 hercules,38 lf4(11 HP, 2 Magma , 3 Yansıma) irisler 16 lvl başka geliştirmem yok.Uçuş düzenlerinden halka,burgu,güve,kalp sahibim.829 bölünme kristali var(Kronos yaptım).Size sorum bundan sonra ne yapmam gerektiğini sırasıyla yazar mısınız ve ayriyetten başka uçuş düzeni almama şuan için gerek var mı?

2. Spartanlarını tamamlamalısın. Uçuş düzeni olarak yengeç, kıskaç, elması almalısın. Bence ilk olarak böyle yap. Spartanları tamamladıktan sonra kappa yapıp hafif konfi için hercules çıkartman lazım.

3. Merhaba,

Gördüğüm kadarıyla spartanlarınız eksik, spartan diroit tasarımlarınızı tamamlamaya başlayabilirsiniz.
    Yeni gemiler için Indoctrine Oil kasarak , Cyborg-Mimesis-Hammerclaw gemilerine ulaşabilirsiniz.
    Argeniz 38 , bazı bölümlerin eksik olduğunu düşünüyorum hafta sonları kapılara yönelip yavaş yavaş argenizi yükseltebilirsiniz.
    Uçuş düzeni olarak Çark , Elmas , Kıskaç ve Yengeç uçuş düzenlerinizin olmadığını farkettim , gerekli olduğunu düşünmekteyim.
    Arkadaşlarımızın yorumlarına göre fikirleriniz oluşacaktir.

İyi forumlar dilerim.

.Paradoks. likes this.
  4. Bykurt21

Bykurt21 User

yeni haritalar vb. şeyler geliyormuş bence şu an birikmiş uri falan varsa harcama. Biraz daha bekle ona göre hareket et

5. RaViper

RaViper User

Bykurt21 in dediğine katılıyorum yeni içerikleri beklemekte fayda var. Aynı gemi özelliklerine sahipiz ve ben şu sıralar bo2leri 16 seviye yapmaya yöneliyorum sanada tavsiye ederim. Bo2lerden sonra spartanlara geçeceğim. Elimde 500k uri var ve yeni içerikleri bekliyorum. Sana tavsiyelerim bu yöndedir.