Öneri Ne yapmalıyım?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve GLADYATÖR01 tarafından 14 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Argeyi sifirlayayimmi 32k uriye

1. Evet.daha iyi olur

oy sayısı 2
    40,0%
  2. Hayir hatali kalsin

oy sayısı 3
    60,0%
  1. Merhaba.bana gemi özellikleri sormadan sadece bunu diycem bastion kullaniyom x1 10k atiyp prometheusla beraber zeta 85/111 şuan 3.cüsü bu cubiden kastığım urileri kapıya basiyim zeta açıp bitirim sonrasinda ilk arge ve spectrum istiyom 13 argeyim ama hatali dizdim 32k uriye sifirlayacam zetadan sonra önce 21 sonra 24e çıkaracam bana soracaksiniz bunlari yaptiktan sonra napmaliyim burgu yok kalp var4 havoc

2. Fresk

Fresk User

Pala toplayıp bol bol zeta yap pazar günleri yaptığında 100 günlük dosyası alacaksın yanlış hatırlamıyorsam. Onunla da argelerini hızlıca tamamlarsın üstüne alacağın 50 ganimet anahtarını zeus gününde aç apis zeus da tamamlarsın böylece. Arta kalan bir zamanda burgu da almaya çalış. İyi oyunlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. ReiSauraN

ReiSauraN User

bence sıfırlama sonuçta 13 argen var toparlanabilir zetadan 100 günlük dosya alıyoun pazar günleri. hem sıfırlarsan 32k uri bir dahakine 64 k olacak

4. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Benim tavsiyem de Zeta kapısı tamamlamanızdır. Bu sayede hem havoc'larınızı tamamlayabilir hem de günlük dosya kazanarak argelerinizi arttırabilirsiniz. Gelecek olan yeşil ganimet anahtarından bahsetmiyorum bile :). Arge konusunda nasıl dizdiğinizi bilmiyorum ama memnun değilseniz sıfırlamanızı öneririm.

İyi forumlar.

5. Argem böyle
    Gemi gövdesi 1=2/2
    Mühendis=1/5
    Kalkan enerjisi=0/5
    Isi arayicisi=2/5
    Kelle avcisi 1 =2/2
    Gemi govdesi 2=3/3
    Kalkan sıklıgı=3/5
    Benim istegim soyle
    Gemi gövdesi 1=2/2
    Mühendis=1/5
    Kalkan enerjisi=2/5
    Isi arayicisi=0/5
    Kelle avcisi 1 =2/2
    Gemi govdesi 2=3/3
    Kalkan sıklıgı=5/5
    2 arge daha kascam yani 21 arge yapcam klakan az olmasi nedeniyle sifirlayacam
    Senin dedigin tr2de zor palada saatte 500 topla öpüp başına koy o yuzden uriyle aciyom

6. Sahmeran

Sahmeran User

yanlış verdim derken nasıl yanlış ileride işine yarayacak birşeyse cokda takma kafana sıfırlamadan devam et. argeni 24 veya kalın sıkmaya göre ayarlarsan sıfırlamadan gidersen artık kaçta olursa zeta fulle vuruşun falan gayet yerinde zaten + bence palla ile ugraşmak yerine npc keserek kastıgın urileri zetaya basman daha mantıklı olur ki indirim gunleri 85 uri desem 1 saatte 10 k uri kasarsın 120 arge eder ama 1 saatte 120 argelik pala biraz zor toplarsın ve cok sıkıcı olur benim görusum tabi yanda pala toplarken video falan izlerim zamanım geçer diyorsan pallada işini görur.