Ne yapmalıyım?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve saimonnn tarafından 26 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. saimonnn

saimonnn User

Arkadaslar merhaba birkaç sorum olacak samimi cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

hesabım us serverinde bulunuyor ve şu şekilde full lf3+hız+kalkan ve 8 adet iris droite leonov gemisine sahibim

bu aşamada x3 x4 maplarında farm yaparak venom adlı gemiyi 'birleştir' denen işlemle almayı düşünüyorum krediyle epey zor 1.7 milyardan asagı değil piyasası cünkü

Bir diğer soru da arge puanlarını şu kalın sıkma olayına göremi dizmeli yoksa kendimizce mantıklı şekilde mi dizmeli

Ve bunlar dısında tavsiyeleriniz nelerdir
    Not ; acemi sayılmayacak oyun bilgisine sahibim az çok lakin istikrarlı oynamadım oyunu

2. Agır_TR

Agır_TR User

bence hesabı kapat tr5de basla sonradan pısman oluyosun cunku orda ortam yok argeyide kalın sıkmaya ayarla

xxkubixx ve saimonnn bunu beğendi.
  3. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Öncelikle hesabınız şu an başlangıç seviyesinde olduğu için Türkiye ve ya global sunuculardan birine başlamanızı tavsiye ederim. US sunucusunda bağlı olduğunuz support ekibinin Türkiye ekibi olmadığını belirtmek gerekir.
    Eğer devam etmek istiyorsanız full lf3 ekipmanınız ile x-7 haritasında Kristallon keserek daha seri kasılabilirsiniz.
    Pilot profilinde ar-ge'nizi kalın sıkmaya göre düzenlemenizi tavsiye etmiyorum. Görsel olarak güzel olabilir fakat bunu sağlarken savunma yönünden çok fazla açık vermiş oluyorsunuz.

İyi forumlar.

saimonnn bunu beğendi.
  4. saimonnn

saimonnn User

Zamanında cok niyetlendim ama orada açık artırma fiyatları cok uçuk ve sürekli baskınlar oluyor oyun oynanmıyor

Peki modum venom fikrime nasıl bakıyorsunuz farm yaparken rahat olduğu söyleniyor sahip olduğu skilden dolayı ve Kristallon kesmemi tavsiye etmişsiniz enforcer ile rahat kasabilirmiyim

Birde tr veya global servere gerçekten geçmelimi sonuç olarak bu hesapta 300 saat online var kararsızım hep bu konuda :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Temmuz 2019
  5. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Kristallon kesmek için ben diminisher tasarımını kullanıyordum ancak hangi tasarımı kullanacağınız bana kalırsa sizin görsel olarak beğeniniz ve oyun tarzınıza bağlı :) . Benim bu güne kadar venom tasarımına pek içim ısınmadığından dolayı diminisher tasarımını kullanmayı tercih ettim.
    Kristallon keserken mesafenizi hasar almayacağınız aralıkta korumanız gerkemekte, tasarım olarak elinizdeki hasar tasarımlarını varsa da özellikli olan hasar tasarımlarını kullanmanız sizin için daha rahat olur. Ne kadar yüksek hasar, o kadar fazla tallon demektir ;) .
    sunucu konusunda eğer şu anki sunucunuzdaki arkadaşlarınızdan memnunsanız eğlenebiliyorsanız devam edebilirsiniz ama yabancı sunucuda bir türk veya türk yoğunluğu olan sunuculardaki gibi sohbetin bağlayıcılığını bulabileceğinizi zannetmem, ki 300 saat genele baktığımızda çok da büyük bir eksik sayılmaz, genel vadede daha çok eğlenebiledeğiniz sunucuda oynamanızı öneririm :) .
    Bu başlık altında diğer arkadaşlarımızın da fikirlerini almaya devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Kutu argesi yapıp kutu toplayabilirsin şu anlık. ;)

saimonnn bunu beğendi.
  7. saimonnn

saimonnn User

Arkadaşlar sanırım US serverde oynamaya devam edeceğim sebebide TR5 te eski hesabıma girdim 10 dk da ilk maplarda 2 kez patladım düşman gemilerden oynanacak gibi değil

8. saimonnn

saimonnn User

Kutu toplayarak Venom parçalarını satın alcam zaten eksiğim sadece 5k uriyle satılan parça :)

9. RobinKudin

RobinKudin User

şirket ne sei kasarım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Temmuz 2019
    saimonnn bunu beğendi.
  10. Kesinlikle kalın sıkmaya göre dizmelisin. Ama şu var. Bir 21 argede kalin sikma var, bir de 24 argede kalom sikma var. Eğer 21 argedekini takip edersen patlamaktan bitap düşersin. 24 argeye göre kalin sıkmaya göre yap. Internette arat bulursun zaten

saimonnn bunu beğendi.
  11. saimonnn

saimonnn User

Herkese samimi cevabından ve desteğinden dolayı tşkr ederim Us serverde kalmayı tercih ettim ve hali hazırda 120 bin uri kastım gg kapıları sayesinde

Ve yeni sorum şu sizce bu uriyle ne yapmalıyım

1_Venom için birleştirdeki malzemeleri satın alsam işi hızlandırmak için

2_Burgu droit dizilimi hani şu %20 lazer hasarı vereni satın alsam (ben bu fikre sıcak bakıyorum Venom illaki birleştirme ile tamamlanacak)

3_6 seviye petimi 8 yapıp full Pete masraf yapsam radardı toplamaydı sv3lerini satın alcam

Kararsızım yardımcı olcagınızdan eminim tşkrler şimdiden

12. Burgu al bence direk