Ne Yapmalıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve RobinKudin tarafından 30 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. RobinKudin

RobinKudin User

Sayborg venom aegis elite vegance şimşek full kararsız lf 4,2 havoc full iris,pet 4 tane radar protoklü 3 lvl.3 lvl hammade toplama 3lvl oto yağma 3 level kombo koruma kombo gemi tamiri düşman bulucu... Çok vurmak istiyorum 24 arge kalın sıkma 25 olmak üzere zeta yap yap bıktım 5 zeta 0 havoc uri boşa gidiyo resmen ne yapmalıyım

2. Agır_TR

Agır_TR User

yapcak bişe yok ful zeta yapcan anahtarları bırıktırcen zeus gunune skaylabı gelıstır pro gonder zeta daha raht yapılıyo

3. RobinKudin

RobinKudin User

apisyapmak üzereyim zeta :Kanserojen

4. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Zeta kapısına devam ediniz. Havoc çıkmasa dahi verdiği ganimet anahtarlarını biriktirip Prometheus Lazeri elde edebilirsiniz. Araştırma dosyaları ile de Ar-Ge açığınızı kapatırsınız. Prometheus Lazeri veren görevleri yapmaya başlamanız yararınıza olacaktır.

İyi forumlar.

5. RobinKudin

RobinKudin User

Sıradan görevlerlen 6 adet prometheus lazerim var normal mi ? ek bir şey almadım...

Keyifl forumlar... :D

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sınırlar Dahilinde görev zincirinin ilk 10 görevinin her biri 1 tane Prometheus lazeri ödülüne sahiptir.

İyi forumlar.

joetly bunu beğendi.
  7. joetly

joetly User

yazınızı okumaya başladıktan sonra 2 havoc görünce sil baştan tekrar başladım okumaya sayborg falan şaşırdım açıkçası.

benim durum da tam tersi gemi venom var sadece 3 kere zeta yaptım 3 te 3 havoc çıktı. pazar günü yaptım hepsini 6 adet havoc var ama gemi ve lazer durumlarım hala sıkıntı :) herhangi bir taktik yapmadım ama bence zeta ya devam etmelisin sayın paradoks'un dediğin gibi. benim havoc full olsa bile devam etmem lazım çünkü lazerler, zeua/apis droid, bu dünyaya zeta kapısı yapmak için gelmişiz :p

Son düzenlenen: 31 Temmuz 2019
    .Paradoks. ve Minerva bunu beğendi.