Ne Yapmalıyım?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Güneşş tarafından 19 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Güneşş

Güneşş User

25 lf3 2 lf4 24 sg3n bo2 8 iris pet var 2 kamikaze 2 ham madde toplayıcı var hercules havoc vs vs yok ageis ve goliathın açık arttırmadan alınanları var acaba ne yapmalıyım bu gemi ile zeta yapabilir miyim palla toplamaya bırakıyorum zeta açıp arge yapmayı düşünüyorum havoc da yanında olur diye düüşüüyorum ama droit uçuş düzeni yok acaba nerden başlamalıyım?

-=ODIN=- bunu beğendi.
  2. ŞahFD

ŞahFD User

O ekipmanla zetayı rahatlıkla yapabilirsin, ama öncelikli tavsiyem seviye 3 kamikaze ve seviye 3 hammadde toplayıcı(Eğer paladium toplayacaksan)

Sonra ver elini zeta en az 20 tane zeta yap,

Vip + indirim paketin varsa, haftasonu gelen extra indirimle toplamda 55'uridiuma, pazar günleri çifte kazançta zeta dönersen hem daha sonralari prometheus için anahtar, (aynı zamanda apis ve zeus için) hemde gelen oldukça fazla olan 100 dosya ile arge kasarsın,

Kazandığın anahtarları zeus gününde açmanı öneririm.

-=ODIN=- bunu beğendi.
  3. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

ŞahFD arkadaşımızın cevabına katılıyorum takıldığınız bir yer olması durumunda buradan bizlere iletebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Sahmeran

Sahmeran User

Yaratıkları kesmen biraz uzun sürebilir fakat bu bitirmene engel değil. Uridium ile diroit tasarımı düşünüyorsan kapı için burgu öneririm.

5. eray

eray User

Ek olarak lf4 yerine direkt prometheus lazerine yönelebilirsiniz. İlk 10 görevin 5 ini grup bularak kısa sürede bitirebilirsiniz. Başlangıç için Zeta en karlı kapıdır. Havoc fulllenene kadar zaten yeterince anahtar günlük dosyası birikir. Youtube'da Zeta kapısıyla alakalı Türkçe videolar mevcut. İzleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Burgu yararlı olacaktır ama elzem değil. İlerisi için arkadaşın dediği gibi burgu ve kalp alırsanız yararlı olacaktır.

.Paradoks. ve -=ODIN=- bunu beğendi.
  6. Diroit uçuş düzeni almanızı öneririm. Burgu ve güve özellikle.