Ne yapmalıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve halilbnn tarafından 25 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. halilbnn

halilbnn User

1 Milyar credits 220 bin urudium 85 anahtar burgu güve ve yüzde 30 indirimim var pet modüllerim full protokol 6 tane 3. seviye anti uzaylı 2 tane radar Gemim goliath lazerlerim 2 lf-4 6 pro gerisi lf-3 ne yapmalıyım bu paraları indirimim 2 gün sonra bitiyor

2. EzzCooL

EzzCooL User

Havocların full mü ? Droidlerin full mü ? Arge durumun nasıl ?

3. halilbnn

halilbnn User

2 havocum var apis ve zeusum yok 11 arge dağıttım

4. EzzCooL

EzzCooL User

Kredi ile günlük açık artırmadan sana uygun bir gemi alabilirsin , hatta 2 gemi de alabilirsin o parayla. Zaten kredinin çok fazla işlevide yok benim gözümde. Havocların yok , apis yok , zeus yok , argende oldukça kötü durumda . Bunlar bana kalırsa en önemli şeyler. Tabi şimdi çıkıp boşver kardeşim pro lazeri al 1 tane daha önemli diyenler de olacaktır :) Uzun lafı kısası pazar günleri ZETA ZETA ZETA ZETA ZETA ....

Bi 20 tane zeta dönersen gelişiminin hızlandığını farkedersin. Kolay gelsin..

halilbnn ve sonusmortem bunu beğendi.
  5. Zeta yüklen kankam. Full kapı yap. 220bin uriye 2 kapı açılır rahatlıkla 200 günlük dosyası ve 100 anahtar eder. Güve ile yaparsın zetayı hızlıca hem urinin bir kısmını geri alırsın onunla ve elinde kalan urilerle bir zeta daha açarsın. Sonuçta havoc fullemeli, arge dağıtmalı, lf-4 kasmalı ve apis-zeus almalısın. 3 zeta 150 anahtar 300 günlük dosyası eder. Havoc çıkarsa da şansına iyidir :) Sonra anahtarlarını zeus gününde kutulara yatır. Olay bu... Zamanla gelişirsin zaten sonra.

EzzCooL ve halilbnn bunu beğendi.
  6. halilbnn

halilbnn User

Yardımcı oldugunuz için cok sagolun dediginizi yapıcagım

7. Rica ederim dostum. Bu arada büyük bir konuyu söylemeyi unuttum. Kapıları hafta sonu aç ve pazar günü yap ;)
    edit: ezzcool yazmış zaten. pardon :)

.Paradoks. ve halilbnn bunu beğendi.
  8. halilbnn

halilbnn User

Birşey daha sorucam pazar günü 2 zeta yapsam 2 sindede 2x ödül veriyormu

9. Dostum pazar günleri tüm kapılar(kaç tane yaparsan yap) x2 ödül verir. Dikkat edilmesi gereken husus ise uridium ve cephaneyi x2 vermez :(

halilbnn bunu beğendi.
  10. Zeta yapın artı 4 kalan pro lazerini görevini tamamlamaya bakın.

halilbnn bunu beğendi.
  11. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımız vereceğim cevapları size iletmişler zaten hepsine teker teker teşekkür ediyorum.Şunu ekleyebilirim bulunan kredinizle kendinizde olmayan goliath tasarımlarını açık arttırmadan alabilir,uridium ile ise Zeta kapısı yaparak tabiki Galaksi Kapıları Çifte ödül Günlerinde yapmalısınız.

İyi forumlar.

halilbnn bunu beğendi.