ne yapmalıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve 01ahmetcan01 tarafından 21 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba yaklaşık2ay önce oyuna ara verdim.oyuna geri gelmeyi dusunuyorum da elimdeki gemiden bahsedeyim
    solace cyborg ve tüm geri gemiler var solacede modullerin hepsi var 15pro lf4 karışık var apis16 6seviye 8tane iris pet kami kutu hammadde gemi tamir düşman bulucu 3var11hercules 20havoc 33arge argeyi sifirlamistim bi hata yaptım yanlışlıkla başkalarına verdim 8k ya sifirladim sizce argemi nasıl yapmalıyım ve uri kasılma şekli nasil oldu bilmiyorum tavsiyelerde bulunmanizi bekliyorum.(uçuş düzenleri burgu kalp guve yengeç halka prolari gemiyemi yoksa droit lere mi katayim daha fazla vurur )

2. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Prometheus lazerlerini Diroidlere takabilirsiniz. Zeta kapısı yaparak eksik olan Prometheus lazerlerinizi tamamlayabilir. Ar-Ge'nizi geliştirebilirsiniz. Sıfırladığınız Ar-Ge'nizi ise Skylab'dan Seprom bekleyerek tekrar basabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. MrWho

MrWho User

etkinlik kapısına gir lazer veriyor ve o lazerler pro lazerler kadar güçlü ben full pro olamama rağmen söküp onları taktım 5 sanıyede denk gelen hasarın miss gelme ihtimaline karşın pro lazerin lf4den hiçbir farkı olmuyor peti de tamamla gemiyide hasarın artacak etkinlik kapısnandan gelen cephane kutularla kendini telafi edecek ve uridyum kazanacaksınız. tahminimce güçsüz bir geminin de oyuna yeni başlayan bir gemininde bu etkinlik boyunca en az 1 milyon uridyum kasması çok kolay erken safhada bulunmaz bi para. uridyumları indirim çekip pazar günleri zetada harcayıp proları hemen fulleyebilirsiniz.

4. argeyi 24arge şeklinde dizdim 9kaldi nereye vereyim bu arada oyun untiye gectikcen sonra başlamak mantiklimi(yani orda illegal yollar olmayacak mi )

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

9 argenizi canavarlara hasar verme veyahut roket hasarına verebilirsiniz. Bizde sizin gibi beklemekteyiz. Her şey çok güzel olacak. :)

İyi forumlar.

6. Krios

Krios Guest

Merhaba,

16k çokta fazla bir uridium değil bence sıfırlamak için gayet makul bir fiyat. Rinusk elbette kasabilirsiniz ama o bahsettiğiniz günde bir saat oynayarak beklediğiniz performansı alamayabilirsiniz. Size tavsiyem haftasonları bolca kapı dönerek elde ettiğiniz elit cephaneleri impulse yaratığına sıkmanızdır. Bu şekilde daha hızlı kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Son bir sorum olacak 1-7de kasilmak mumkunmu aegis kullanmayı seviyorum ama solacede çok güçlü napmaliyim

8. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Tabii ki mümkün neden mümkün olmasın :)

İyi forumlar dilerim.

9. aegis iyi gemi ama solacede baya güçlü