Ne yapmalıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ΞZБΞЯБФZΛЛ tarafından 27 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *full lf4 +14pro lazer
    *500k uri mevcut durumda
    *33arge
    *petimde kami 3 hammedde 3 düşman bulucu 3 + 5 adet radar 3 var
    *goli özel tasarımları olsun sarı vega ageis citadel sphear'da sahibim
    *bo3 elimde bulunmamakta
    *8iris 1apis zeus 11parça irisler ve apis 16.seviye
    *Şuan elit atmadan besleme yapmadan(eliti biriktiriyorum 16 17 prodan sonra sıkacağım besleme yapmama sebebim arge sıfırlamıştım seprom lazım) ufak ufak rinuks kasmaya çalışıyorum invoke olsun impuse olsun ve arada pal yapıyorum.

-Alpha
    -Beta
    -Gamma
    -Zeta, kapılarını açmış durumdayım ne yapmamı önerirsiniz?

NOT: İlk başta ful zeta dönecektim fakat abg'nin de aşağı yukarı maliyetinin zeta kadar olduğunu farkedince abg de açmaya başladım nedeni gelen 140k beyaz rinuks kasma işimi hafifletecektir diye düşünüyorum bl'de harcamalık elit cephane biriktirmek adına abg'ye de yöneldim indirim paketi varken yapılan hesaba göre

*ortalama :1500-2200gg
    zeta: 47.000uri,50 ganimet,100 dosya 35k beyaz veriyor.
    50ganimet= 52.500uri
    100dosya= 21.000uri
    toplam = 73.500uri +zeta'dan gelen 47000 uri ile =120.500 uri ödül diyebirliriz.

*ortalama:1500-3000gg
    abg kapısı: 157k uri 140k beyaz veriyor .
    burada uriyi daha serbest bir harcama imkanımız üstüne 36,5klık bir fazla urimiz oluyor ve rinuks kasmak icin de 140k beyazımız olmuş oluyor

Zeta'dan cayıp abg'ye yönelme nedenimi de sayısal olarak böyle bir hesaplamayla anlatmış olayım ne yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim özellikle pro lazerleri fulledikten sonra ve en büyük sıkıntım 1pro icin ödeyeceğim 200m kredi miktarı en hızlı nasıl kasabilirim ?

2. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Sanırım eternal gate etkinliğini kaçırdın,ordan milyarlarca kredi kasardın :/

3. joetly

joetly User

yani bana kalırsa kredi olayını çok takma kafaya. ilk önceliğin maalesef zeta olmalı. (o kadar çok zeta döndüm ki artık maalesef diyorum :) ) hem anahtar gelecek, hem günlük, hem x4, hem kredi.

ne kadar çok zeta açarsan o kadar yararına olur. hatta şu an yaptığın her kapı sana zarar bence. zaten kapı açarken x2,x3 ve x4 bolca gelecek. kapı tamamladığın sürece x4 te gelmiş olacak. yeşil ganimet anahtarı ve günlük dosyalarda artısı. zeus diroitin de yok. çok fazla ihtiyacın var yeşil ganimet anahtarına.

rinusk kasmaya başlayınca (ki 14 neredeyse tamamdır. 1 tane daha yaparsan gemi lazerleri full pro ve irisler full kalkan at kendini bl haritasına full x4 sık) o kadar çok anahtar ihtiyaın olduğunu anlayacaksın ki anlatamam.

zetadan çok çok çok sıkıldığım için kappa yapıyorum yoksa 1 tane bile başka kapı için enerji yada uri harcamam.

hatta ufak bir detay vereyim. şuan hali hazırda 1,5m uri mevcut. 2 zeta ve 2 kappa açık durumda x2 gününü bekliyorum. zeta yı bitirip hemen yenisini basayım diye. ki şu an 18 adet pro var ve 19 için rinusk hazır ama dediğim gibi anahtar eksikliği :D

4. evet prom olmadığı icin ve sonunda yetiştiğim icin ancak modül alabildim 2 tane solo ve diminisherinkileri oyunda yoktum :D zeta kaarlı ama indirim paketin varsa abg daha fazla elit daha fazla yeşil anahtar ediyor fp olarak abg öne geçiyor indirim+vip ile ve 15 pro lazerin 14dünü irislere takıp 1rini gemiye taksam daha cok vurmaz mıyım ?

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Size tavsiyem zeta yapmanız olacaktır. Alfa beta gama kapıları için ortalama bir uridium değeri belirtmişsiniz ama o kapılarda belli bir kriter yoktur. Çok fazla uridium harcanıp açılmaması gibi bir durum da oluşabilir. Bu sebeple zeta yaparak hem prometheus hem de argenizi daha hızlı tamamlayabileceğinizi düşünüyorum.

İyi forumlar.

6. o zaman 1kes daha abg acıp zetaya yöneleyim tamamen ama asıl soruma cevap alamadım özellikle proları fulledikten sonra ne yapmalıyım demiştim

7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Prometheus lazerini fulledikten sonra BO3 kalkanlarını fulleyip geliştirmeye başlamanızı öneririm.

İyi forumlar.

8. ilk lazer mi bo3 mü geliştirme olarak

9. ateistkeci

ateistkeci User

Önceliğini lazerlere vermen daha iyi olacaktır

memat155 bunu beğendi.
  10. hepinize çok teşşekkür ederim konu kilitlenebilir

11. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.