Ne yapmalıyım ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Emi0666 tarafından 2 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Emi0666

Emi0666 User

Merhaba, dün katlayıcı aldım ve 4-x haritada full kutu kasmaya çalışıyorum amacım full zeta dönmek ve uri ile droit düzeni almak şuan hiç droit düzeni yok ve 77k uri oldu 550gg var zeta şuan 61/111 6havoc 5lf4 full lf3üm solace, citadel ve veng light dışında tüm tasarımlar var çar 12arge. uri ile ilk droit düzeni almak mantıklımı, ve 1 haftada ortalama kaç zeta kasarım. Şuan yapmak istediklerim böyle doğrumu ilerliyorum sizce ? Başka bir önerisi olan var mı?. Ek oalrak bu kutuyu sogumaya sokmak istemiyorum daha az veriyor ama katlayıcı aldım çok fazla kutu topladıgım içi sogumaya giriyor bunu engellemenin bir yolu var mı? İnt3 de oynuyorum palla dönmeye çalıştım fakat çok fazla düşman oldugundan döndürmediler o yüzden katlayıcı alıp kutu kasıyorum.

Son düzenlenen: 2 May 2020
  2. Ciguli

Ciguli User

İyi akşamlar. Benden deneyimli arkadaşlar daha güzel fikirler sunacaktır elbette ama benim naçizane tavsiyem şu an zeta yaptığın için güve düzeni önerse de herkes aslında şu an için gerek olmadığı yönünde kapıyı rahat bir şekilde bitirebilirsin( tabii ki kolaylık sağlar ama olmasa da bir şey kaybetmiyorsun), bence urini başka alanlara kullanmak (şu an için) daha cazip gibi, ama önceliği prometheus lazerlerine vermelisin biraz yardım alıp en azından 10 görev ile 10 prom lazerlerini tamamlamanı öneriyorum. Ben uridiumla yeşil anahtara ve argeye ihtiyacım olduğu için gene zeta kapısı açmaya çalışıyordum. Havoclarım fullenince haftada 3-4 zeta yapmaya başladım öncesinde 6-7 zeta yapıyordum, uridium vermiyorum artık. Aldığın anahtarlarla da prom lazer veya (yazmadığın için bilemiyorum) zeus gününde kutu açarak apis ve zeus diroit parçalarını tamamlayabilirsin. Naçizane tavsiyem bu yöndedir. Daha deneyimli arkadaşların da görüşünü almalısın tabii ki de. Ben kendi yolumu anlatmaya çalıştım. Tekrardan iyi akşamlar diliyorum.

NuRi_aLÇo bunu beğendi.
  3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Tecrübelerimce Palladium toplamak her zaman için daha karlı oluyor. Lakin katlayıcı aldığınızdan katlayıcınız bittiktene kadar Kutu toplamaya devam edebilirsiniz. :) Sizin şuan bol bol zeta yapmanız gerekiyor, kutu toplamak çok bir GG sağlamadığından ne kadar kesilirseniz kesilin 5-3 de palladium toplamak size daha çok zeta yaptıracaktır.

Uçuş düzeni olarakta Burgu almanızı tavsiye ederim, zira hasarınız düşük olduğundan güve almanız çok bir fark yaratmayacaktır. Burgu alırsanız maksimum vuruş gücüne ulaşabilirsiniz, Güveyi 2. sırada almakta fayda var. :)

İyi forumlar.

4. bana sorarsan şahsen çokda önemi kalmadı droıtbtasarımlarının ben 1nci planda npc ye önem verdiğim için yaratık argesi ve uri toplama argesi ve kalın sıkma 1 arada 32 argeye dizdim bu sayede %8 tp ve şeref desteği oluştu %4 roket hasarı %12 npc hasarı çok daha fazla lazer hasarı oluşturdum keza leonov gemi yukseltmesi %30 roket ve %20 lazer hasar destekleri ile x1 burgu sepromda 27k 2blde 32k npc hasarı elde ediyorum ki gemide ne havoç ne herkül var onun yerine hermes fulledim gemi dp puanı 600k solacede kalpte ayrıca gemi yükseltmesi ile birlikte %5 gemi hasarı %15 npc hasarı gemi yükseltme ekipmanlarıda var %5 hız ekipmanı ile komplke bir solace ye sahip oldum anlıcağın etkinlık çok karlı hepsinden 3 ayda full gelişmiş lf4 12 prometıus 9 iris gemi yaptım hiç paladıumla uraşmadım sadece kapıları takip ediyorum çorba sağlam kapıları delta kapısı mesela geçen hafta içi hermes verdi ilaç gibi 1 tane hermes 10000 dp arttırıyor benim oyun felsefem bu