Ne yapmalıyım?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Ciguli tarafından 2 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ciguli

Ciguli User

İyi akşamlar forum ailesi. 10 prom lazer, 11 Lf-4 30 BO-2, 27 arge, 8 iris (6 şar level), bir apis (6 level) im, çoğu tasarımım da mevcut solace kullanıyorum. Şu an 750 bin uridiumum var. Zeus diroidim ise 16/45. Yaklaşık 500 anahtar açtım. Çifte ödül günlerinde 6-7 zeta yapıyorum (haftaiçi olursa) kapılarda çifte ödül günü olduğu için yaklaşık 4 zeta yapacağım bugün. Ordan kazanacağım uridiumla beraber sizce zeus diroidini almalı mıyım? Biraz pahalı gibi ama çok fazla anahtar açtım artık sıkıldım. Ve prometheus lazerlere de geçmek istiyorum 1.500.000.000 civarı credi birikti. Yoksa uridiumla diroitleri mi geliştirmeliyim? Siz değerli oyuncuların ve modlarımın görüşünü bekliyorum. Son olarak en az 60 tane de apocalypse kutusu açtım ordan da ümidim yok artık.

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle verilen geç cevap için kusura bakmayın.

Hemen olarak diroitler 1. önceliğiniz olmalı kem kalkan hemde silah koyabildiğiniz için ve bunlara fazladan bonus demek. Vuruşlarınızda ve kalkanlarınızda gözle görülür bir artış verecektir, ayrıca Zeus diroidi almanız yararlı olacaktır. Hemen ardına levellerini arttırmalı ve daha iyi bir vuruş kalkan gücünün zevkini çıkartmalısınız :) Bunların haricinde prometheus lazeri için uğraşmanız gerekir.

Kafanıza takılan soru varsa sormaktan çekinmeyin seve seve cevaplayacağım.:)

İyi Forumlar.

3. joetly

joetly User

şahsi fikrim biraz daha kutu açmanız yönünde. en azından 25-30 arası parça yakaladıktan sonra uridium ile tamamayabilirsiniz. hem bu sırada (her ne kadar şimdilik sayborg modüllü solacenin gölgesinde kalsada yarın öbür gün sayborga gelebilecek olası modüllerde yine en iyi gemi olacaktır) sayborg parçaları ve bo3 montaj parçaları biriktirmiş olursun. şimdilik bence erken. bol bol zeta dönmeye devam edin. 50-60 hatta 70 adet zeta açmadan zeus, pro, arge tamamlamak çok zor. hepsini tamamlayabilmek için biraz daha dişinizi sıkmanız gerek.

iyi oyunlar.

4. MortalEros

MortalEros User

DTB6-67D1-UCGQ-H6BS kod isteyen

5. the_flood

the_flood User

yapacağın zeta ve kappalarla havoc ve hercules eksiklerin varsa tamamlayabilirsin. ordan gelen kutuları zeus gününde açarsın.34-35 parça kadar olduğunda kalanını uygun uriye açabilirsin. diroitlerin tamamlanınca önce diroitleri 16 yap. o arada da pro kasabilirsin.

6. Arkadaş %50 tp şeref kodu verdiniz ben sorunlar çözülsün diye son gün girdim kodu bugün kapı yapim diye dün kapıları açtım sonuç oyun oynayamıyoruz.

7. Ciguli

Ciguli User

Cevaplayan herkese teşekkür ediyorum. Fikirlerinizi düşüneceğim.
    Modum gerekli cevaplar verilmiştir, konu kilitlenebilir.

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.