Ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cengizbaba025 tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,havocları tamamlamama son bir tane kaldı. fakat son yaptığım 2 zetada çıkmayınca
    kapı yapmakta,açmaktan vb. soğudum.
    hep havocları tamamlıyım eksiklerimi tamamlarım derdim(burgu kalp halka yok pro lazer yapabilirim yükseltmelerim fazla yok) şu ara biraz kararsızım sizce önce havocu alana kadar zetaya devammı yoksa önce bu eksikleri tamamlıyıp sonramı zeta yapıyım ?

2. :D 2 tanede çıkmadı ve soğudun mu 23 zetada 9 havocum var sen neden bahsediyorsun :D ayriyetten yapmak zorundasın arge için pro lazer için zeus apis için mecbursun zeta dönmeye ana hedefin onlar olmalı havoc değil

3. bende 12 tane yaptım tam değil diye yakınıyorum vay be :D

4. Bende galiba 7 zetada 4 havoc :)
    Cok az ama mecburum yapmaya zaten havoc için yapmiyom ama havoc da veriyor ara sıra :)

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Size tavsiyem zetayı bırakmayınız. Havoc çıkmasa bile zeta kapısı verdiği ödülllerle kendinizi geliştirebileceğiniz bir kapıdır.

İyi forumlar.

6. Evet ayrıca bol bol zeta yaparak hem argeni fulleyebilirsin apis ve zeus için parça çıkarabilirsin zeus günlerinde
    Yani zetanın faydası çok zararı yok :p:D

7. konu kitlenebilir,sanırım gelişmek isteyen herkesin kaderidir zeta yapmak :)

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konu sahibinin talebi üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.