Ne yapmalıyım ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ChaoSquaL tarafından 9 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ChaoSquaL

ChaoSquaL User

Elimde 188 ganimet anahtarı var 5 pro lazerim var görevleri yapmaya devam ediyorum apisim 6 parça zeusum ise 2 parça bu ganimet anahtarları ile sizce zeus gününde kutu mu açmalıyım yoksa pro lazer mi birleştirmeliyim 1 pro lazer için malzemelerim hazır şuanda yorum öneri tavsiyelerinizi bekliyorum

2. Şu anlık prometheus kasmak daha iyi olacaktır .
    Önce görevlerden 10 prometheus al sonra ise 2 tane birleştir . 30 kutu kalacak onu da açarsın .

joetly bunu beğendi.
  3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu daha uygun bir bölüme taşıdım. Prometheus lazeri görevleri bitene kadar lazerlerinizi oradan alıp kutu anahtarlarınızı zeus gününde açmayı deneyebilirsiniz. Bu sayede hem apis hem de zeus parçası çıkartma şansınız olacaktır.

İyi forumlar.

joetly bunu beğendi.
  4. joetly

joetly User

___*ENES*___ ve .Hypnos. arkadaşlarımızın dediğine katılmak ile birlikte değişik bir yol söyleyebilirim.
    10 pro lazeri görevleri bitirerek tamamlamaya çalış. biliyorum zor olacak özellikle attend görevlerinde ancak mutlaka grup bularak tamamlamaya çalış. geri kalanları 5 adet pro lazer yapmaya tamamladığında geminde sadece pro lazerler ve diroitlerin full kalkan ve gemin full hız her iki confi için seri bir şekilde x3, x4 sıkarak rinusk kasabilirsin. hem rinusk hem uri kasmış olacaksın. uri yetmeyebilir kapılara ancak her gün günlük görevleri tamamlayıp ekstra enerji ve kazanacağın urileri zetaya ayırmalısın. modumun da dediği gibi zeus günlerinde apis ve zeusu tamamlamak için kazandığın kazanacağın her uri gerekli maalesef.

üsttede belirttim aslında ilk öncelik apis ve zeus enes arkadaşımızın ve modumuzun dediği gibi ancak olurda gücüm biraz artmış olur 10 pro yapayım dersen 15 e tamamlayıp bu yoluda deneyebilirsin.

15 lazeri tamamlayabilirsen (tabii bu yolu seçtiğini varsayarak söylüyorum) apis ve zeusu tamamlayana kadar tüm anahtarları kutu açmaya ayırmanı tavsiye ederim. en azından bu anahtarları toplama aşamasında 15 adet pro lazerin olmuş olur ve (pala değilde uri kasarım dersen) bl haritasında rinusk kasma şansın da olur.

biraz kafa karıştırdım sanırım kusura bakma ama umarım anlatabilmişimdir. :)

5. Merhabalar,
    bence yalnızca pro lazer yapmaya odaklanmalısın.
    Bir arkadaş vardı mesela daha apisi zeusu yok ama 48 pro sanırsam ve binbaşı olma yolunda.
    Bana hasar ve gelişme açısından bu yol daha mantıklı geliyor apis zeus yani 2+2 slotlar için çok harcama yapma derim.(Biriken urilerinle indirim çekip apis zeusu alabilirsin de)
    Etkinliklerde de daha çok varlık gösterirsin hem kısa vadede.
    Keyifli Oyunlar.

6. Evet senin dediğin yol da mantıklı . :) Tabii arkadaşın ne yapacağı tamamiyle kendi kararı bize sadece tavsiye vermek düşer . :)