Ne Yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Nosae tarafından 31 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nosae

Nosae User

Merhaba arkadaşlar.Oyuna başlayalı 3 hafta falan oldu.Uri cekmistim kalkan lf3 ve hızı fullemistim.Vega aldım ve onunla kasılmaya çalışıyorum. x-3 ve x-4 te ama sürekli düşman gemiler tarafından kesilliyorum. x-3 ve x-4 te kasılmak için suanki vega yerine leonov daha mı etkilidir.Açık arttırmadan leonov alsam benim için daha mı faydalı olur? Levelim 12 olmak üzere. 1 İris ve 7 Flaxım var.

2. cubiye geç

3. Nosae

Nosae User

Leonov aldım basmıştım biraz önce.

2 sorum var Leonov konfilerini nasıl yapmalıyım biri kasılmak biriside kaçmak için.Full hız -kalkan-LF3 var.

Birde eski haritada kasıl diyorlar.Eski haritadan kasıt x-3 x-4 mü?

4. evt ama 15 hız san elit hız cubide kasıl lf2 lf3 al grup talon kes

5. Nosae

Nosae User

Bu sorular için yanıt bekliyorum.

6. devo kes sibelon kes portalda kes ama admlar kesmedsin

7. Nosae

Nosae User

8. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Eski haritalar x-1 x-2 x-3 x-4 olarak nitelendirilmektedir x-3 x-4 haritasında kasılacaksanız en iyi gemi leonov dur LF3 ve BO2 leri Fullediğinizi söylüyorsunuz eğer en az 15 LF3 ve 16 BO2 niz var ise hız jeneratörleriniz de yetiyorsa Goliath gemisi alarak 12 seviye olduktan sonra x-6 haritasında cubikon keserek veya x-5 x-6 x-7 haritasında görev yaparak geminizi güçlendirmeye çalışabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

9. Nosae

Nosae User

Goli vardı ama leo ile değiştirdim,sibelon devo kesiyorum herhangi bir grubum veya klanım yok yalnızlık olduğu için gidemiyorum x-4 ilerisine

10. cubi yap ben daha demin yarım saat cubi döndüm 6 k uri ve çöple birlikte 21 m credi kastım sadece yarım saatte ticaret modülü 2 çok işe yarıyo cubi kesiyolar çöp alıyom öteki cubi keserken pet gleiyo satıyom yine topluyom sürekli yapıyom yarım satte 20 m kasıyom öyle ama bazen topluyolar çöpü ozmn kasılmıyo pek

11. Nosae

Nosae User

Leonov ile cubi yapamam sanırım :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.