Ne yapmalıyım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ®±•ÑéxØÑ•±®, Jul 28, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. merhaba ben tr5 de 10 lvl 2 lf3 1 lf2 3 mp1 konfi 1 full 6900 1 tane 7900 konfi 2 full
    bo1 bi loem var tr5 de gece 1-2 gibi vega ya cok para basmıyolar o saati bekleyip vega mı almalıyım yoksa 20-30 m yapıp full lf3 lü bir gemi yapıpmı almalıyım ?
    skylabdan 2 saatte 1 m lik gelirim var iyi mi yoksa kötümü
    şimdiden teşekkürler
     
  2. Size benden bir tavsiye, eğer ki Vengeance kullanacağım diyorsanız Vengeance ekipmanlarını tamamlayana kadar Leonov'dan ayrılmayın derim :) Leonov eski haritalar için çok çok avantajlı bir gemidir. En azından LF-3 olmasa da, kalkanları tamamlayana kadar Leonov'da kalın. TR5'in ticaretini bilmiyorum fakat hem uridium hem de kredi ile alabilirseniz günlük 2 kalkan alarak 1 haftaya kalmaz kalkanlarınızı fulllersiniz.
     
  3. aslında goli için kalkan ve lf 3 tamamlamaya calısıyordum eger veganın kalkanlarını ve lf 3lerini tamamlayıp alırsam goliye de 2 günde yaparım diye düşünüyorum yardımız için teşekkürler :)
     
  4. Cloud

    Cloud User

    Skylab gelirin güzel

    Şu an senin için en uygun gemi leonov
    Vengeance alırsan kasılman zorlaşır, Hem az sıkarsın hem roketlerin az vurur.

    Leonov ile 15 lf3 2 iris olana kadar kasıl

    Sonra goliath al, Yeni haritada kasılmaya başla.

    Düzgün yardımcı olacak bir klana gir, gerisi çorap söküğü gibi gelir.

    İyi forumlar, İyi bayramlar
     
  5. deneyecegim teşekkürler ve bir sorum daha olucak bazıları 1-2 saat için 10-20 k uri kasarken ben 2 günde zor 10 k yapıyorum gemimimi yukarıda vermiştim en verimli nerede uri kasabilirim ?
     
  6. Cloud

    Cloud User

    Şu an en verimli uri kasacağın yer eski haritalar bonus kutularını boş geçme sürekli görev yap kazanacağın en fazla uriyi kazanırsın :)
     
  7. çok teşekkür ederim :)
     
  8. KARANLIK

    KARANLIK User

    Lf3 lerinizi tamamlamalısınız.Ardından bo2 lere yönelmelisiniz.
     
Thread Status:
Not open for further replies.