ne yapmalıyım?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ~AnakinSkywalker~, Sep 19, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. arkadaşlar 15 lf3 13 bo2 10 elit hız 13 level goliyim. 5-6 ay önce oynuyordum ara vermek zorunda kaldım şimdi tekrar başladım ancak o zamanlar goli partilerine katılıyordum şuan server neredeyse bomboş cubi partileri felan yok. sizce nerede nasıl kasılmalıyım? skylabdan kredi kasıyorum açık arttırmadan önec kalkan sonra hız tamamlayacağım sonra lf3 almaya devam ederek irisleri fullemeye çalışacağım. iyi para ve uri veren bu ekipmanlarla nerede kasılabilirim ?

2. Merhaba ,

Aslında bunu daha çok siz belirleyebilirsiniz. Zorlanmadan tek olarak imha edebileceğiniz npc'leri imha ederek kasabilirsiniz.

Eski haritalardan x-3 ve x-4 haritasında imha edebileceklerinizi imha edebilirsiniz. Yeni haritada x-5 , x-6 ve x-7 haritalarında zorlanmayacağınız npc'leri imha ederek kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Cubikon grubu yoksa kristallon kristallin vs kese kese kasılabilirsiniz.İyide credi kasmış olursunuz.

İyi forumlar

4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bence ilk hızı fulle sıkıntı çekmesin. Sıkılmam diyosan döne döne seri bir şekilde tallon kesmeni öneririm hem kredi hem uri kasarsın baya yardımcı olur dersenki uraşamam x-5 haritasında lokum kesersin ama bi cubiyede bakmalısın bir grup varsa en iyisi cubidir.

5. zaten grup oldugu zaman kaçırmıyorum olmadıgı zaman yapacak şeyler arıyorum. şu uber bosslar iyi kredi ve uri kasarmı?

sağolun

Last edited by moderator: Sep 20, 2014
  6. Jameika-TR

Jameika-TR User

Uber zorlar seni bence

7. peki sağol dostum :)

Jameika-TR likes this.
  8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Uber için sağlam olmak gerekli çünkü birden fazla gelince zorluyorlar :)

İyi forumlar

Jameika-TR likes this.
  9. aslında şuanki sıkıntım fullenmek değil. oynarken istemesen bile fullenırsın zamanla. :) mart ayında ygs var ve ders çalışıyorum 8de dershaneden geliyorum 1-2 saat ders calısıyorum soru cozuyorum. kafa dagıtmak amacıyla yarım 1 bazen 1.30 saat oynayacak oyun arıyorum bu kadar oynamayla zamanla fullenilirmi ve oyundan zevk alınabılırmı? ismini vermeyeyim malum twitch tvde yayınları olan oyunu oynuyordum ancak kafa dağıtmak eğlenmekten çok stres yapıyor bir zaman sonra farkettim ki oyuna girerken tek istediğim şey iyi bir takım ve KAZANMAK. darkorbit fazla öyle degil kendini geliştirmeye çalşıyorsun yani günde 1-2 saat bazen yarım saat oynamayla oyundan zevk alınabılırmı ve zamanla fullenılebılırmı?

10. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

X5 X6 X7 Haritalarında veya şirketinizin LOW haritasında kasılabilirsiniz. Pet ve kamikazeniz yok ise almanızı tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

Jameika-TR likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.