Ne Yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●ΚЯΛL●ΟИLΎ™06 tarafından 26 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar.Ben Oyuna Yaklaşık 4 Ay Önce Başladım.Size Bir Sorum Olucaktı.
    Gemi Özellikleri:
    Gemi:Leonov
    Diroitler:7 Tane Flax
    Credits:13.448.808
    Uridium:10.532
    Ekipmanlar:13 LF3,8 SG3N-BO2,7 G3N-7900,1 Hellstorm Launcher 2,Açık Artırmada Olan Bütün Ekstralar var.
    Skylab'ın Hepsi Full 20 Level (Seprom Rafinerisi Hariç)
    Hafta Sonları Oyuna Girme Şansım Oldugunca 2000 Promerium Yollayıp Satıyorum.Hafta İçleri Girme Şansım Olmuyor.
    Tecrübe Puanı:32.223.825
    Şeref Puanı:156.090
    Arge:2 Gemi Gövdesi 2/2 24 Arge Kalın Sıkmaya Ayırlayacam
    Günlük Dosyası:24 Adet
    Kasılırken İse 1-3 1-4 Gibi Yerlerde Kasılıyorum Mordon,Saimon,Lordakia vb. Keserek kasıyorum.
    Sizce İleride Ne Yapmalıyım Nasıl İlerlemeliyim Şimdiden Fikrini Bildirecek Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum.

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İhaleden iris almaya bakın kredi ile.

Keyifli Forumlar

3. Modum Öneriniz İçin Teşekkür Ederim Ama Oynadığım Serverde İris İhalede Bile 70-90M Arasında Gidiyor.Gece Bile Aynı Fiyatlarda Alması Biraz Zor Olucak Sanırım.

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Kestiğiniz yaratıkların çöpünü toplayarak ve skylaptan promerium gönderip satarak kredi kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Skylabtan yavaş yavaş biriktirin hrkes bir şekilde biriktiriyor.Ben biriktiremem derseniz iş biter zaten :)

Kasılma şekliniz dediğiniz gibi devam edin 15 lf3 15 bo2 olunca goliata geçiş yaparsınız.

İyi forumlar

6. Yardımınız İçin Teşekkür Ederim Modum Konu Kilitlenebilir.

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.