Destek Ne Yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GerryTheCommander tarafından 23 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese iyi günler...
    Ben siz tecrübeli arkadaşlardan ve moderatörlerden yardım istiyorum.
    Gemi: Goliath - Enforcer
    3 lf3 -- oldukça fazla lf2
    7 G3N-7900 2 b02
    3 IRIS 4 FLAX
    1 pet- kamikaze-otomatik toplama modüllü
    Konfigürasyon 1:
    Gemi lazer; 3 lf3 12 lf2
    gemi kalkan; 7G3N-7900 ,2 B02, 6 B01
    Droidler; 2 iris b01 kalkan kalanı lf2 lazer
    KONFİGÜRASYON 2:
    Gemi lazer; 3 lf3 12 lf2
    Gemi jenatatör; 7 G3N-7900, 8 G3N-6900
    Droidler; full b01

Server: İskandinavya 2 -- level 11 (12 olmak üzere) şirket Vru

Ben LCB-10 (X1) lazerle 2k atıyorum ama bu yeterli değil çok zayıfım ve eminim full iris leonov gelse beni yatırır. Bu konuda ne yapmalıyım sizce? En kısa yoldan nasıl güçlenebilirim? Püf noktalar nedir?

İyi forumlar...

2. webce

webce User

bence senın şu an goli kullanman bile hata gidip bi leonow al x4 haritsında kredi kasıp gemıyı elit hale getır şu halde goli sana sadece zarar

3. ama görevlerde x4 görevi bitek sibelon kaldı onun için yüksek dp li bi gemiye ihtiyacım var. kalan görevler boss devo - devo vs. o yüzden leonovla boss devo falan kesemem

4. ahmettyran

ahmettyran Guest

Leonou ile kestiğinde edeceğin lazer/para kârı çok daha fazladır. Şöyle ki;
    -Döne döne keseceksin roketler x2 daha fazla vuracaksın.
    -Zaten lvl atladıkca yeni görevler gelecektir.
    -Sürekli yaratık kesmeye odaklan ki paran ve seviyen artsın. Daha sonra bir klana girip goliye dönersin yeni mapta yaratık kesmen kolaylaşır.

5. Anladım deneyeceğim sağolun. 12 level olunca paladium toplamaya gitmeli miyim? uridium az o yüzden lazer alamıyorum hep x1 sıkmak zorundayım.

6. Merhaba, Leonov alıp x3 x4 haritalarında uridium kasarak LF3 BO2 gibi ekipmanlarınızı tamamlayabilirsiniz. Benim tavsiyem böyle yapmanız. Eğer serverde arkadaş çevreniz var ise ve clandaysanız yeni haritada toplu şekilde tallon keserek gelişebilirsiniz. Ama 3 LF3 ile bu size yarardan çok zarar sağlayacaktır. Önerim şudur ki leonov gemisiyile x3 x4 de kolayca uridium kazanıp geminizi elitleştirebilirsiniz. İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Aralık 2014
  7. Teşekkürler önerileriniz için. Ama maalesef ne bir klanım ne de arkadaş çevrem var. Anca kendim kasılabilirim.
    (Başka önerisi olan arkadaşlarda yazarsa sevinirim.)

İyi forumlar...

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İskandinavya serverlerinde ekipmanların fiyatları ucuza gidiyor.leonov alarak eski haritalarda kredi kasarak kısa zamanda lazerlerinizi ve kalkanlarınızı tamamlarsınız.Kalabalık olan serverlere göre şansınız biraz daha fazla.

İyi forumlar.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  9. lf3 ve iris en az 9m e gidiyo henüz o kadar biriktirebilmiş değilim 4-5 yapıp geceleri iris aldım ama gece lf3 yine 9 sabit ama teşekkürler modum.

10. Merhaba,

Leonov ile x-4 haritasında kasılabilirsiniz. O serverda ihaleden kendinizi rahat tamamlayabilirsiniz. Ayrıca seviyeniz de yettiği için cubikon gruplarına katılıp uridium da kasabilirsiniz.

İyi Forumlar.

11. cubikon
    Öyle bir gruba nasıl denk gelicem bilmiyorum oyunda hiç tanıdığım yok klanım da yok elit adamlara yazsan bile umursamıyorlar. o yüzden sıkıntı.

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Gruba girmesenizde onlar sıkarken sizde sıkabilirsiniz size saldırmazlar ise sizde yararlanın onların yanında verdiğiniz hasar kadar ödül alırsınız.

İyi forumlar

13. Tom_Cat

Tom_Cat User

Global avrupa ya da TR server bence daha iyi,hem sıkılmazsın hem de gelişmende yardım edecek klan bulursun.server den memnunsan ful iris,lf3 ve bo2 olana kadar lenonov tavsiye ederim.

14. Şu anda dediğiniz gibi yapıyorum ama çok yavaş oluyor. Süreci hızlandırmanın bir yolu var mıdır?

15. Sayın Admınler Kolay glsin benım sorunun 24.12.2014 tarihinde 22:45 ile 23:00 arasında oyuna girdim ve sevkiyat sayfasını actım sevkiyat bitti dedi ama bana gelen birşey olmadı sevkiyatta gelmesi gereken 4950 sepronun gelmedi bana bi yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim saygılar ....

16. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Oyun ekranında geminizin ambarı boş mu dolu mu duruyor şuanda?

Keyifli Forumlar

17. şuanda boş ama siz çevrim dışısınız :)

18. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Lazerlere yada kalkana besleme yapılmış mı? Kontrol ediniz.

Keyifli Forumlar

19. şaun ikinsin dede var beşleme

20. Merhaba ,

Eğer geminizde otomatik lazer besleme yada jeneratör besleme cpu varsa sevkiyat bitince otomatik olarak besleme yapmış olabilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.