Destek Ne Yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GerryTheCommander tarafından 23 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. otomatık besleme cpu felan yok cm sevkiyat bitti dedi ama gelen sepron olmadı ...

2. Merhaba ,

Ben her gün en az 2000 seprom yolluyorum hiç bir zaman kaybolmadı. Gözden kaçırdığınız bir ayrıntı olabilir. Eğer isterseniz gerekli bilgilerinizle durumu support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

3. gözden kacan bi durum felan olmadı giden sepronun peşinde degilim acaba dedim bir hata felan mı var diye sormak istedim klandan birisene böyle bişey başına gelmiş sonradan geldi dedi oyunu kapa yenıden başlat dedi .. ama onuda denedim yinede olmadı ...

4. Merhaba ,

Bizlerde burada alternatif çözüm önerilerini yazıyoruz ve olabilecek şeyleri yazıp çözmeye çalışıyoruz. Hesap inceleme v.b. yetkimiz yok sadece support inceleme yapabiliyor.

İyi forumlar.

5. tmmdır Kıyamet cm teşekür ederim ilginiz için saglık olsun diyelim kolay gelsinn ...

6. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır. :) Bu arada CM chat moderatör demektir forumda ise FM - SMOD - FA yada BA olur.

FM > Forum Moderatör
    SMOD > Super Moderatör
    FA > Forum Admini
    BA > Board Admini

Diye gidiyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Kırm[ı]zı bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.